3 tips voor het uitzoeken van een nieuwe eettafel

Geplaatst: woensdag 3 augustus 2022 om 21:50 | Views: 1246

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Ben jij om wat voor reden dan ook op zoek naar een nieuwe eettafel, dan is het goed om met een aantal zaken rekening te houden. Allereerst is het goed om te weten dat een eettafel vandaag de dag meer is dan de plek waar we aan eten. Steeds vaker zien we namelijk dat een deel van ons sociale leven zich afspeelt in de keuken, dus aan de eettafel.

Waar je vroeger vaak met vrienden en familie bij de televisie zat, is dit de laatste jaren steeds verder verplaatst richting de keuken. Door hoog te zitten, is het vaak een stuk interactiever, waardoor ook de sfeer vaak stukken beter is. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe eettafel, dan hebben wij een aantal tips voor je.

Bepaal de juiste vorm
Waar een eettafel tegenwoordig veelal rechthoekig was, zien we ze nu letterlijk in alle verschillende soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een ovale design eettafel, maar ook een ronde tafel behoort tot de mogelijkheden. Het is dus volledig afhankelijk van je zelf wilt en ook mooi vindt. Toch blijft een ander belangrijk aspect ook de praktische kant van de eettafel. Je kunt namelijk wel heel graag een ovale eettafel willen, maar wanneer dit niet past, zal je toch voor iets anders moeten gaan. Zorg er daarom voor, dat je vooraf weet wat de mogelijkheden zijn, zodat je niet achteraf voor een verrassing komt te staan, dat zou immers ontzettend zonde zijn.

De afmeting
Afhankelijk van de vorm, is afmeting natuurlijk ook nog wel een belangrijke factor in het geheel. Stel je wilt er met 8 personen aan kunnen zitten, dan heb je natuurlijk niet voldoende aan een tafel die 1 meter 20 lang is. Kortom, bepaal naast de vorm ook het aantal stoelen dat je kwijt wilt kunnen, zodat je vanaf daar kunt kijken of de vorm die jij hebt gekozen ook past bij de grote van de tafel. Het kan heel goed zijn, dat uiteindelijk blijkt dat jij voor het aantal personen een hele andere vorm tafel nodig hebt. Wees daarom dus ook goed voorbereid en zorg ervoor dat je de ruimte die je maximaal hebt voor jezelf weet. Op basis hiervan kun je dan kijken welke tafel het uiteindelijk zal moeten gaan worden.

Het materiaal
De meeste tafels zijn gemaakt van houd, maar de poten natuurlijk niet. Zo kun je kiezen uit een set RVS poten, maar ook daarin zijn er weer tal van verschillende mogelijkheden. Kies je bijvoorbeeld voor een zwarte poot of geen een metaalkleur je voorkeur. Afhankelijk van de rest van je interieur moet het natuurlijk wel allemaal bij elkaar passen. Doe je dit niet en kies je voor een eettafel met zwarte poten en bijvoorbeeld een hanglamp of design tafellamp met een andere kleur poten, dan creëer je al heel snel een druk gevoel en dat is juist iets wat je niet wilt. Zorg er dus voor dat je het allemaal qua kleuren en stijl relatief dicht bij elkaar houdt, zo zorgt je ervoor dat het één geheel blijft.

Eerder verschenen:

Cosis stopt met dagbesteding op kinderboerderij Oude Pekela
Maandag 19 september: informatieavond ‘Pekela geeft gas!’
In memoriam Jaak Daemen 13-12-1924 - 6-8-2022
10 september: Jaarmarkt Oude Pekela
10 september: Oldtimershow op plein bij gemeentehuis Oude Pekela
8 september: PrengerHoekman hindernisbaan op het Lido terrein
8 september: Brokschmidt kano estafette in Oude Pekela
7 september: Traiteurslager Huizing viswedstrijd
7 september: Gerringa IJs- en frituurzaak kindermarkt bij de Helling
6, 7 en 8 september: Fyzigo fietsdriedaagse
6 september: PrengerHoekman kruiwagenrace op Lido-terrein
5 september: Drukmaar prestatieloop en leutje halve mijl Oude Pekela
9 september: LuckyStar versierde aanhangwagens optocht
Mogelijk verkeershinder door inspectie bruggen over Pekelderdiep
E-bike uitgelicht en driewielontdek-ochtend op woensdag 31 augustus 2022 in Pekela
De beste opties voor dakisolatie
Ripple versus Tether: Wat is het verschil tussen beide?
Verschil in prijs reclamezuil en pomp bij Esso Oude Pekela
VERMIST: zwart witte kater Arthur omgeving Vinkenlaan Nieuwe Pekela
Organist Abel Wieske (85) in het zonnetje in gereformeerde kerk Nieuwe Pekela

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

bagerfjlkv1s852e9in06kir07