Wat zijn de voordelen van het drinken van gefilterd water?

Geplaatst: donderdag 1 september 2022 om 13:10 | Views: 1889

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Je besteedt veel aandacht aan je gezondheid - je beweegt, eet gezond en hebt een goede hygiëne. Je streeft er ook naar om de juiste hoeveelheid water te drinken die je lichaam nodig heeft. Maar heb je nagedacht over de kwaliteit van het water dat je dagelijks drinkt om gehydrateerd te blijven? Helpt het water dat je drinkt je om je gezondheidsdoelen te bereiken of werkt het juist averechts? Kraanwater bevat veel verontreinigende stoffen, en continue consumptie ervan kan ernstige gezondheidsrisico's opleveren. Een water filter kopen kan je helpen bij het oplossen van deze problemen door je water direct uit de kraan te filteren. Wat zijn nu de voordelen van het drinken van gefilterd water? Laten we daar eens dieper op ingaan.

Bevordert de opname van belangrijke voedingsstoffen
Het drinken van gefilterd water is van vitaal belang om de opname van voedingsstoffen in ons lichaam te verbeteren. Wanneer je ongefilterd water drinkt met een aanzienlijke hoeveelheid verontreinigende stoffen, moet je lichaam harder werken om zich te ontdoen van de verontreinigende stoffen. Als gevolg daarvan neemt de snelheid waarmee water en voedingsstoffen door de cellen worden opgenomen af. Het drinken van gefilterd water verbetert de opname van mineralen en de algemene gezondheid van het lichaam. Dergelijk water helpt ook het metabolisme te versnellen, wat van vitaal belang is voor de werking van het lichaam. Beter nog, met een waterfilter in je watersysteem thuis verhoog je je waterverbruik, wat een cruciaal onderdeel is van de stofwisseling en een uitstekende gezondheid. Het versnellen van de stofwisseling kan ook helpen bij gewichtsverlies.

Vrij van verontreinigingen
Gefilterd water is vrij van schadelijke chemicaliën en andere waterverontreinigingen. Een omgekeerd osmose systeem kan helpen bij het verwijderen van 99% van de verontreinigende stoffen in leidingwater, waaronder metalen zoals arseen, lood, koper, ijzer, cadmium en zeswaardig chroom, industriële en farmaceutische bijproducten zoals pesticiden of hormonen, chloor en chloramine, PFOS en PFOA (Perfluorooctane Sulfonate en Perfluorooctanoic Acid), sedimenten en deeltjes. Arseen is een schadelijke kankerverwekkende stof die aanwezig is in ongefilterd water en waarvan bekend is dat gevaarlijke concentraties ziekten kunnen veroorzaken. Aluminium is ook vaak aanwezig in ongefilterd of slecht gefilterd water. Hoewel waterontharders het kunnen helpen verwijderen, kunnen er sporen van achterblijven, en een verhoogde consumptie ervan kan leverziekten, hyperactiviteit en huidproblemen veroorzaken. Waterfilters verwijderen deze schadelijke stoffen en verminderen zo aanzienlijk je kansen op het ontwikkelen van verschillende soorten kanker en andere ziekten die verband houden met toxische overbelasting in het lichaam.

Verbetert de gezondheid van de huid
Een geheim van een goede huid is een goede hydratatie. Een hoge dagelijkse inname van gefilterd water doet wonderen voor je huid. Bovendien, in tegenstelling tot chloorhoudend water, dat je haar en huid van hun natuurlijke oliën berooft, zal je douchen met gefilterd water je haar glanzender, je nagels sterker en je huid zachter maken. Dus, vergeet dure cosmetische producten voor een tweede, als je gebruik maakt van een water filtratie-systeem in je huis, zult u spoelen toxines uit je huid en laat het gloeien.

Eerder verschenen:

Besmettelijke wratziekte in aardappelveld Pekela
Anton Smit slaat nieuwe weg in met nieuwe single 'De Weg'
PVV Pekela te gast in het journaal van Bruggen Belang Pekela
3 december: Kerst Inn bij Bloemenshop Jolanda Nieuwe Pekela
Motie 'Onderzoek gevolgen niet bevaarbaar houden Pekelder Hoofddiep'
Vanaf 24 november elke donderdagmiddag huiswerkbegeleiding in MFC de Binding
Woensdag in MFC de Binding: de Pekelder Kunstclub!
9 december: Kerst Sing-Inn met Excelsior in boerenschuur Oude Pekela
Line up voor Rock-On outdoor festival op 1 juli 2023 bekend!
Twee Pekelders gehuldigd door Vogelvereniging Zuid-Oost Groningen
Korfbalvereniging WSS in het nieuw door sponsor Manning Dakbedekking
Molen de Onrust in Oude Pekela oranje verlicht in kader van Orange the World
Intocht Sinterklaas in Oude Pekela 2022
Intocht Sinterklaas in Nieuwe Pekela 2022
Trampoline in Pekelderdiep aan Jan Oldenburgerstraat Nieuwe Pekela
CDA-raadsleden Opppewal en Jonker te gast in het BBP journaal
Dokter M.L.M. van der GaliŽn-Lycklama 25 jaar huisarts in Pekela
Dorpsbelangen Pekela: Voor goed leven in een mooi dorp
Theater ĎZie de mensí in de Spil in Nieuwe Pekela
Pekela krijgt gratis glasvezel; aanmelden kan nu!

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

kg3q22vjb1gguhbdecme8ho556