Snel en Wel Verhuizingen: vakkundige en gepassioneerde verhuizers

Geplaatst: vrijdag 6 mei 2022 om 10:05 | Views: 2101

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Of de huizenmarkt zijn toppunt heeft bereikt weet nog niemand. Wat wel vaststaat is dat huizen tegenwoordig snel worden verkocht. Drukke tijden voor verhuisbedrijven dus. Zo ook bij Snel en Wel Verhuizingen uit Groningen, het bedrijf van de jonge ondernemers Tristan Koen en Thomas Wolt. Hoe maken zij het verschil als verhuisbedrijf en voorkomen ze stress bij verhuizingen?

Het begin
Tristan Koen en Thomas Wolt zijn samen Snel en Wel Verhuizingen begonnen, omdat ze een gat zagen tussen de verhuisbehoeften van de klant en aan de andere kant het aanbod van verhuisbedrijven. Verhuizen in Groningen kon volgens het tweetal beter en persoonlijker. Tristan zegt hierover: ‘We steken dan ook het liefst zeven dagen per week onze handen uit de mouwen, om voor u te sjouwen!’. Deze instelling is trouwens bij alle collega’s van het bedrijf te bespeuren!

Thomas en Tristan geloven dat ze met deze instelling het verschil gaan maken. ‘Omdat een verhuizing nooit goed uitkomt, stellen wij ons flexibel op. Zo kan de klant bij ons altijd terecht, op het moment dat het hem het beste uitkomt’.

De service gaat veel verder
Flexibiliteit is overigens niet het enige wat het verhuisbedrijf kenmerkt. Met hun jeugdige energie en passie voor het verhuisvak, willen ze zich vooral ook onderscheiden met hun persoonlijke aanpak. Mede-eigenaar Thomas: ‘We komen van tevoren graag bij je thuis langs om kennis te maken en om al je persoonlijke wensen door te spreken. Maatwerk vormt namelijk de basis voor een stressloze verhuizing en daar zorgen we op deze manier voor’.

De service van Snel en Wel is ook terug te vinden in de kleine dingen. Neem bijvoorbeeld de verhuischecklist en de lijst met verhuistips die ze graag met je delen. ‘Dat de bank en koelkast verhuist moet worden, wordt niet vergeten. Maar dat je beter van tevoren de slinger uit de klok kunt verwijderen en je verzekering ruim van tevoren over moet sluiten, wordt wél makkelijk vergeten’. De service zit hem dus óók in de kleine dingen.

Ook een verhuizing op maat is mogelijk
Een van de dingen die de jongens opmerkten in de verhuiswereld, is dat er veelal volledige verhuizingen werden aangeboden. Je kiest dan platgezegd voor zelf verhuizen, of alles laten doen. ‘Bij ons staat de wens van de klant voorop’, zegt Thomas hierover. ‘Wij kunnen niet in de portemonnee van de klant kijken en bovendien wil de klant soms zelf ook veel doen. Dit is voor ons geen reden om de klant niet van dienst te zijn.’

Bij het verhuisbedrijf kun je daarom ook kiezen voor de zogenaamde ‘verhuishulp’. Hierover staat op de website dat ‘de verhuishulp je oude thuis, naar je nieuwe huis brengt’. Maar dan wel op maat! Je kiest met deze dienst namelijk voor hulp bij het verhuizen, in plaats van een volledige verhuizing. De verhuishulp zet je bijvoorbeeld in voor de zware of grote dingen die verhuisd moeten worden. Indien nodig kan er zelfs een verhuislift aan te pas komen, want ook daarover beschikt het bedrijf.

Pas tevreden als jij dat bent
Het mag duidelijk zijn dat Thomas Wolt en Tristan Koen hun bedrijf met een duidelijk doel op hebben gezet: klanten stressloos verhuizen. ‘Wij zijn pas tevreden, als jij dat bent’ besluiten de mannen gezamenlijk.

Ga jij binnenkort ook verhuizen en wil je graag gebruik maken van de diensten van dit ambitieuze verhuisbedrijf? Neem dan snel contact op om een vrijblijvende offerte op te vragen!

Eerder verschenen:

Pekelderdiep niet vr 2024 bevaarbaar en 21 bruggen weg in de toekomst
27 en 28 mei: Inzameling oud papier bij Wedderwegkerk
MFC de Binding nodigt meelopers voor de avondvierdaagse uit
Brandweer Nederland roept iedereen op rookmelders in huis op te hangen
5 juni: Pinkstermarkt bij MFC de Binding
Jubileumconcert kinderkoor De Kleine Parels [VIDEO en FOTO'S]
Enqute voor jongeren (15 - 30 jaar) over de toekomst van Groningen
Bronzen plak voor judoka Silvan Bulthuis in Malaga
28 mei: Hervormde kerk Nieuwe Pekela haalt oud papier op
28 mei: Voute Party met DJ Hermen in De Riggel
28 mei: Kledingbeurs voor de minima aan Holland Marsh 17D Nieuwe Pekela
Harry Hoiting Nederlands Kampioen Kaaibakken 2022
Jumbo Oude Pekela vijf dagen dicht vanwege verbouwing
Amerikaanse autos & motoren, Live muziek en Live cooking bij ABC Autolease
Kunstwerken aan Pekelderdiep in Boven Pekela weggehaald voor renovatie
Vacature verkoopmedewerker voor de dierenafdeling bij de Graankorrel
Media Mobiel Lab van de politie in Pekela
Afsluiting leesproject 'Scoor een boek' in Stadion de Langeleegte
4 juni: Drie kerken in Pekela doen mee aan Kerkenpad Oost-Groningen
11 juni: Familiedag bij vv Noordster Oude Pekela

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

u31louhsrtt0h3hh8cqh1sjfq7