Ziek of verveeld thuis? Genoeg te doen!

Geplaatst: dinsdag 27 juli 2021 om 14:45 | Views: 3209

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Zit je al dagen ziek thuis en weet je niet meer wat je met jezelf aan moet? Of ben je gewoon verveeld en op zoek naar vermaak? Er zijn genoeg leuke dingen die je kunt doen zonder je huis te hoeven verlaten. Als je ziek bent of verveeld thuis zit denk je al snel aan de hele dag films en series kijken, dat kan een dag of twee lekker zijn, maar daarna heb je waarschijnlijk behoefte aan afwisseling. Lees hieronder een aantal alternatieven.

Sportwedstrijden volgen
In plaats van de hele tijd Netflix te kijken, kan je ook sportwedstrijden gaan volgen. Zo is er altijd wel een competitie of toernooi bezig waar jij je volledig in kan verdiepen. Denk eens aan nieuwe sporten waar je nog niets van weet. Of blijf trouw aan je favoriete sport. Ben jij een voetballiefhebber? Dan is het naast de wedstrijd volgen ook leuk om te gaan voetbal wedden, hiermee maak je kans op veel winst en zo maak je de wedstrijden nog spannender ook.

Foto albums maken
Staat jouw hele telefoon of computer nog vol met vakantiefoto’s die uitgezocht moeten worden. Dan is dit een ideale tijd om deze te ordenen en er een mooi foto album van te maken. Het maken van een foto album is zo leuk omdat je hiermee de vakantie herbeleeft en herinneringen ophaalt. Deze activiteit kan je vanuit je luie stoel of bank doen en hier kan je zoveel tijd in stoppen als je zelf wilt. Het is aan te raden om verschillende type foto’s in het album te doen, zoals portretfoto’s en foto’s van mooie natuurlandschappen. Nadat je het album af hebt, kan je hem ook nog eens mooi aan je familie en vrienden showen.

Bucketlist maken
Hoe leuk is het als je een lijstje hebt met alle dingen die je nog winst te doen in je leven. Deze activiteit zorgt ervoor dat je gaat nadenken over jouw dromen en wensen. Gedurende de activiteit kan je al lekker wegdromen naar de mooie reizen en spannende activiteiten die jij op jouw bucketlist zet. Het is aan jou of je alle dingen erop zet, of je lijst realistisch houdt en er een aantal kiest die je daadwerkelijk wilt gaan uitvoeren. Je kan een combinatie maken tussen grote en kleine dingen, van een vriendenweekend in de Ardennen tot surfen in Australië.

Koken en/of bakken
Heb je genoeg energie om van de bank af te komen? Ga dan eens op zoek naar leuke nieuwe recepten voor gerechten. Op het internet en in tijdschriften vind je veel diverse recepten, of je kan een receptenboek aanschaffen. Haal de boodschappen in huis, neem de tijd, zet een relaxed muziekje op en ga lekker aan de slag in de keuken. Met het opdoen van nieuwe recepten heb je misschien de volgende keer nog meer inspiratie als er visite langs komt. Ook bakken is een leuke (en lekkere) activiteit waarvoor je allerlei recepten voor taarten, koekjes en cakes kan vinden.

Eerder verschenen:

20 november: Erwin de Vries in MFC De Binding Oude Pekela
GEVONDEN: Bosje sleutels op de Albatrosstraat (landszijde) in Nieuwe Pekela
Gemeente Pekela mag zich 'Fietsvriendelijk bedrijf' noemen
Groep 7 en 8 cbs Groen van Prinsterer bij Veilig op Weg vrachtwagen
Kindcentrum De Linde: voorlichting over vrachtwagens in het verkeer
3 oktober: Muziekmiddag in MFC de Binding door Odensehuis Pekela
VAN HARTE: Sweet 16 voor Xiomar Kootstra
16 oktober: Rommel-, spullen-, boeken- en kledingmarkt in Het Tehuis
25 september: Hervormde kerk Nieuwe Pekela haalt oud papier op
Nieuw schilderseizoen 2021 gestart bij Open atelier Nieuwe Pekela
‘t Ken weer! Elkaar ontmoeten in en rond buurt- en dorpshuizen
24 en 25 september: Oud papier wordt ingezameld bij de Wedderwegkerk
25 september: Kledingbeurs voor de minima aan Holland Marsh 17D Nieuwe Pekela
PCOB afdeling Pekela zoekt nieuwe leden
Kindcentrum De Linde start actieweek “Op Voeten en Fietsen” met ANWB Streetwise
2 oktober - Pubquizcafe in de Riggel
Leger des Heils zoekt collectanten in Pekela
VAN HARTE: Diana Weering is 39 jaar geworden
Anton Smit met nieuwe single 'Wedderveer' terug naar waar het begon
Pekelder stak banden lek onder invloed van zelfgemaakte wijn

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

04ojpbv1f98fauktqb161220i7