Laat de huisstijl van het bedrijf terugkomen

Geplaatst: maandag 6 februari 2023 om 12:40 | Views: 1639

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Over het algemeen heeft elk bedrijf een eigen huisstijl. Deze kan zelf gecreëerd worden, maar je kunt ook een expert inschakelen. Een goede huisstijl is heel essentieel aangezien dit het imago is van je bedrijf. Je huisstijl komt namelijk terug in bijvoorbeeld je documenten, maar ook in hoe je communiceert met je doelgroep. Daarnaast zou je huisstijl in principe ook terug moeten komen in je bedrijfspand. Helaas vergeten veel bedrijven dit belangrijke aspect. Bij het inrichten van het kantoor wordt vaak niet gedacht aan de huisstijl en dat is een gemiste kans. Daarom laten we je in deze blog zien hoe je op een goede en eenvoudige manier de huisstijl van je bedrijf terug kan laten komen in je kantoor.  

Waarom is het interieur zo belangrijk?
Het interieur van het bedrijfspand moet goed passen bij het bedrijf en de huisstijl wat in principe vrij logisch is. Een juiste inrichting is zowel goed voor je medewerkers als voor je klanten. Voor je werknemers is het belangrijk dat ze werken in een kantoor met een goede interior identity omdat ze hier naar alle waarschijnlijkheid 8 uur per dag zitten. Een beetje comfort en een mooie uitstraling is dan natuurlijk wel van belang. Voor je klanten heeft een mooi interieur een goede eerste indruk.   

Maak subtiel gebruik van de huisstijlkleuren
Het toepassen van de huisstijlkleuren lijkt misschien voor de hand liggend, maar wanneer je er op gaat letten zal je zien dat maar weinig bedrijven dit doen. Deze kleine, simpele aanpassing kan een groot effect hebben op de uitstraling van je kantoor. Denk bijvoorbeeld aan kantoormeubilair of andere items als muismatten, bloempotten of -bakken, mokken, kaarsen, kussens of kleden in de kleuren van je huisstijl. Je kan ook accessoires als een notitieboek bedrukken met de kleuren van je huisstijl. Deze kleine aanpassing kunnen al veel verschil maken. Probeer bij de aanschaf van nieuwe items voor binnen je kantoor dus eens te letten op de kleur. Let op: don’t overdo it! Het kantoor moet een mooie, rustige omgeving zijn, zonder teveel afleiding.

Laat de huisstijl ook buiten de deur zien
Wanneer jij of je werknemers afspraken buiten de deur hebben, is het net zo belangrijk dat de huisstijl terug komt. Dit zorgt niet alleen voor herkenbaarheid maar ook voor professionaliteit. Laat bijvoorbeeld presentatiemappen drukken in de huisstijl, hierin kan je de documenten in bewaren. Andere producten die je buiten de deur kan meenemen zijn pennen, notitieboeken, post-its, etc. Al deze producten kun je laten bedrukken in je eigen huisstijl.

Zorg voor gezelligheid
De werkplek van je bedrijf is een plek waar alle werknemers veel tijd doorbrengen. Daarom is het niet alleen van belang dat je huisstijl terug komt, het moet ook gezellig en huiselijk zijn. Door bijvoorbeeld veel planten toe te voegen creëer je een huiselijke en gezonde sfeer waar werknemers productiever kunnen zijn. Zorg er dus voor dat ze zich op hun gemak voelen.

Eerder verschenen:

1 april: Jaarlijkse huis-aan-huis eieractie van Scouting Pekela
Silvan Bulthuis kampioen op Bremen Masters
12 april: 'Muziek Vitamines' in MFC de Binding Oude Pekela
Gratis busdienst voor Pekelder klanten kledingbank Maxima
Eerste Lentefair in verpleeghuis de Clockstede Nieuwe Pekela groot succes
Voormalige brandweerkazerne in Nieuwe Pekela gaat in vlammen op
Bouwcontract voor aanleg glasvezelnetwerk in heel Pekela is getekend
Paashaasjes en eieren verven bij Kinderboerderij Oude Pekela
Prins Caravans Wintercompetitie LTC Oude Pekela afgesloten met barbecue
31 maart: Voorjaarsconcert Christelijke Muziekvereniging Excelsior
31 maart: Toneelvereniging Internos speelt 'Stil... Zeg ik!' in de Riggel
VERLOREN: Huissleutel aan sleutelhanger in Nieuwe Pekela
Zilver in Letland voor judoka Kylian Bulthuis
Erik Siefkes begint aan metamorfose van winkelpand A100 Nieuwe Pekela
Pekelder Sven Beertema behaalt titel bij kampioenschap in Duitsland
Toneelvereniging PALVU speelt 'Een beeld van ín man' in De Binding
Roegbainder wandeltocht populair; al meer dan 120 inschrijvingen
Financial lease interessant voor lokale ondernemers rond Pekela
Stichting Luthers Erfgoed Pekela verkoopt weer hanging baskets!
VAN HARTE: Maria is 58 jaar geworden!

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

vvmgj4ono53glva6oroji91ps6