Laat de huisstijl van het bedrijf terugkomen

Geplaatst: maandag 6 februari 2023 om 12:40 | Views: 2972

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Over het algemeen heeft elk bedrijf een eigen huisstijl. Deze kan zelf gecreëerd worden, maar je kunt ook een expert inschakelen. Een goede huisstijl is heel essentieel aangezien dit het imago is van je bedrijf. Je huisstijl komt namelijk terug in bijvoorbeeld je documenten, maar ook in hoe je communiceert met je doelgroep. Daarnaast zou je huisstijl in principe ook terug moeten komen in je bedrijfspand. Helaas vergeten veel bedrijven dit belangrijke aspect. Bij het inrichten van het kantoor wordt vaak niet gedacht aan de huisstijl en dat is een gemiste kans. Daarom laten we je in deze blog zien hoe je op een goede en eenvoudige manier de huisstijl van je bedrijf terug kan laten komen in je kantoor.  

Waarom is het interieur zo belangrijk?
Het interieur van het bedrijfspand moet goed passen bij het bedrijf en de huisstijl wat in principe vrij logisch is. Een juiste inrichting is zowel goed voor je medewerkers als voor je klanten. Voor je werknemers is het belangrijk dat ze werken in een kantoor met een goede interior identity omdat ze hier naar alle waarschijnlijkheid 8 uur per dag zitten. Een beetje comfort en een mooie uitstraling is dan natuurlijk wel van belang. Voor je klanten heeft een mooi interieur een goede eerste indruk.   

Maak subtiel gebruik van de huisstijlkleuren
Het toepassen van de huisstijlkleuren lijkt misschien voor de hand liggend, maar wanneer je er op gaat letten zal je zien dat maar weinig bedrijven dit doen. Deze kleine, simpele aanpassing kan een groot effect hebben op de uitstraling van je kantoor. Denk bijvoorbeeld aan kantoormeubilair of andere items als muismatten, bloempotten of -bakken, mokken, kaarsen, kussens of kleden in de kleuren van je huisstijl. Je kan ook accessoires als een notitieboek bedrukken met de kleuren van je huisstijl. Deze kleine aanpassing kunnen al veel verschil maken. Probeer bij de aanschaf van nieuwe items voor binnen je kantoor dus eens te letten op de kleur. Let op: don’t overdo it! Het kantoor moet een mooie, rustige omgeving zijn, zonder teveel afleiding.

Laat de huisstijl ook buiten de deur zien
Wanneer jij of je werknemers afspraken buiten de deur hebben, is het net zo belangrijk dat de huisstijl terug komt. Dit zorgt niet alleen voor herkenbaarheid maar ook voor professionaliteit. Laat bijvoorbeeld presentatiemappen drukken in de huisstijl, hierin kan je de documenten in bewaren. Andere producten die je buiten de deur kan meenemen zijn pennen, notitieboeken, post-its, etc. Al deze producten kun je laten bedrukken in je eigen huisstijl.

Zorg voor gezelligheid
De werkplek van je bedrijf is een plek waar alle werknemers veel tijd doorbrengen. Daarom is het niet alleen van belang dat je huisstijl terug komt, het moet ook gezellig en huiselijk zijn. Door bijvoorbeeld veel planten toe te voegen creëer je een huiselijke en gezonde sfeer waar werknemers productiever kunnen zijn. Zorg er dus voor dat ze zich op hun gemak voelen.

Eerder verschenen:

Gerard Bruning onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau
B&W komt over de Badde om bruggenkunst te bewonderen
Dubbele subsidie voor bewoners van proeftuin alleen nog in 2024 beschikbaar
Uitslag verloting 2024 korfbalvereniging WSS
Eerste Jumbo tegoedbonnen uitgereikt aan winnaars Glasvezel Pekela loterij
Pekela zoekt leden voor een Adviesraad Sociaal Domein
Badmintonvereniging Oude Pekela organiseert Zomertoernooi
VAN HARTE: Elsinus Kok 'Kokkie' is 60 jaar geworden
VAN HARTE: Jeroen Kuiper is 45 jaar geworden!
Voorlichtingsmiddag over online veiligheid voor senioren in Oude Pekela
4 mei: Hervormde kerk Nieuwe Pekela haalt oud papier op
Palen geïnstalleerd om Unionbrug in Oude Pekela te beschermen
Creatieve leerlingen Dollard College tonen burgemeester kunstmaquettes
Twee inwoners van Pekela krijgen Nederlandse nationaliteit
27 april: Oranje Bevrijdingsconcert in de Binding
R.K. Jenaplan-Freinetschool St. Willibrordus viert 100 jaar Jenaplan
Gezellige bingomiddag van de Zonnebloem in MFC de Binding
5 mei: Classic demo races georganiseerd door Rijdend Motorsport Museum
Burgemeester Jaap Kuin zaagt Old Ambt Meubelen open
VV Damacota introduceert de Damacota (in)wisselbeker!

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

kgbhu55367eak5c8p7nr5nb1j4