Laat de huisstijl van het bedrijf terugkomen

Geplaatst: maandag 6 februari 2023 om 12:40 | Views: 2452

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Over het algemeen heeft elk bedrijf een eigen huisstijl. Deze kan zelf gecreëerd worden, maar je kunt ook een expert inschakelen. Een goede huisstijl is heel essentieel aangezien dit het imago is van je bedrijf. Je huisstijl komt namelijk terug in bijvoorbeeld je documenten, maar ook in hoe je communiceert met je doelgroep. Daarnaast zou je huisstijl in principe ook terug moeten komen in je bedrijfspand. Helaas vergeten veel bedrijven dit belangrijke aspect. Bij het inrichten van het kantoor wordt vaak niet gedacht aan de huisstijl en dat is een gemiste kans. Daarom laten we je in deze blog zien hoe je op een goede en eenvoudige manier de huisstijl van je bedrijf terug kan laten komen in je kantoor.  

Waarom is het interieur zo belangrijk?
Het interieur van het bedrijfspand moet goed passen bij het bedrijf en de huisstijl wat in principe vrij logisch is. Een juiste inrichting is zowel goed voor je medewerkers als voor je klanten. Voor je werknemers is het belangrijk dat ze werken in een kantoor met een goede interior identity omdat ze hier naar alle waarschijnlijkheid 8 uur per dag zitten. Een beetje comfort en een mooie uitstraling is dan natuurlijk wel van belang. Voor je klanten heeft een mooi interieur een goede eerste indruk.   

Maak subtiel gebruik van de huisstijlkleuren
Het toepassen van de huisstijlkleuren lijkt misschien voor de hand liggend, maar wanneer je er op gaat letten zal je zien dat maar weinig bedrijven dit doen. Deze kleine, simpele aanpassing kan een groot effect hebben op de uitstraling van je kantoor. Denk bijvoorbeeld aan kantoormeubilair of andere items als muismatten, bloempotten of -bakken, mokken, kaarsen, kussens of kleden in de kleuren van je huisstijl. Je kan ook accessoires als een notitieboek bedrukken met de kleuren van je huisstijl. Deze kleine aanpassing kunnen al veel verschil maken. Probeer bij de aanschaf van nieuwe items voor binnen je kantoor dus eens te letten op de kleur. Let op: don’t overdo it! Het kantoor moet een mooie, rustige omgeving zijn, zonder teveel afleiding.

Laat de huisstijl ook buiten de deur zien
Wanneer jij of je werknemers afspraken buiten de deur hebben, is het net zo belangrijk dat de huisstijl terug komt. Dit zorgt niet alleen voor herkenbaarheid maar ook voor professionaliteit. Laat bijvoorbeeld presentatiemappen drukken in de huisstijl, hierin kan je de documenten in bewaren. Andere producten die je buiten de deur kan meenemen zijn pennen, notitieboeken, post-its, etc. Al deze producten kun je laten bedrukken in je eigen huisstijl.

Zorg voor gezelligheid
De werkplek van je bedrijf is een plek waar alle werknemers veel tijd doorbrengen. Daarom is het niet alleen van belang dat je huisstijl terug komt, het moet ook gezellig en huiselijk zijn. Door bijvoorbeeld veel planten toe te voegen creëer je een huiselijke en gezonde sfeer waar werknemers productiever kunnen zijn. Zorg er dus voor dat ze zich op hun gemak voelen.

Eerder verschenen:

9 december: Kerst/Wintermarkt in Het Tehuis Nieuwe Pekela
Breedtesportprijs 2023: Pekelder Paul Inklaar uit Pekela genomineerd
12 december: Kerstfair in verpleeghuis de Clockstede Nieuwe Pekela
8 december: Kerstmarkt bij Christelijke Gereformeerde kerk
Molen De Onrust licht oranje op in het maanlicht
VAN HARTE: Christa is 46 jaar geworden
15 december: Kerstconcert Albatros in Vennekerk Winschoten
Hommage aan Sterke Vrouw Antje Oldenburger
Sint en Pieten bezoeken gemeentehuis Oude Pekela
Regenachtige intocht van Sint en Pieten in Nieuwe Pekela
Het 'Sinterklaashuis' in de Binding Oude Pekela
Gerry Hemsens Nederlands kampioen 750cc Classic Demo's
Modehuis Tunteler ontvangt Predicaat Hofleverancier
VAN HARTE: Dina van Dijk is 80 jaar geworden
Sporthal De Spil in Nieuwe Pekela krijgt nieuwe verwarming
Carbidschieten? Vraag uiterlijk 13 december een ontheffing aan!
12 december: Bloemschikken in Ontmoetingscentrum de Kiepe
PVV krijgt 42 procent van de stemmen in Pekela
Gemeente Pekela wil onder andere nieuwe woonwijk bij Heeresmeer
Prachtige nieuwe pannakooi op het Dollard College Pekela!

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

1bndk8k7r0a5lp9chbd4vp5at4