Circus Bossle geeft coronaproof voorstellingen in Oude Pekela

Geplaatst: woensdag 8 september 2021 om 20:45 | Views: 15512

OUDE PEKELA - Het beroemde Duitse Circus Bossle reist al jaren door Nederland. De afgelopen maanden stond het circus echter noodgedwongen stil vanwege het coronavirus. Nu er enkele versoepelingen zijn op het gebied van evenementen is het circus, in aangepaste vorm en geheel coronaproof, weer op tournee. Binnenkort is het circus te bewonderen in Oude Pekela.

Uiteraard wel met coronamaatregelen. Normaal gesproken zijn er ruim 300 zitplaatsen in de grote circustent. Om de 1,5 meter afstandsregel te waarborgen, heeft het circus het aantal zitplaatsen beperkt. Daarnaast zorgt het circus voor extra hygiënemaatregelen zoals een grondige schoonmaak en ontsmetting van de zitplaatsen. Ook wordt de circustent extra geventileerd. Voor het ontsmetten van de handen zijn er, in- en rond de circustent, diverse punten met alcoholgel aanwezig. Het circus presenteert een ruim anderhalf uur durende show met alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

Het circus staat in Oude Pekela op het grasveld aan de Hugo de Grootstraat en Achterweg. De voorstellingen beginnen op woensdag 15 september om 16.00 uur, vrijdag 17 september om 16.00 uur en 19.00 uur, zaterdag 18 september om 16.00 en 19.00 uur en zondag 19 september de laatste voorstelling om 11.00 uur.

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop start al op dinsdag 14 september van 10.00 tot 12.00 uur. Vervolgens is de circuskassa op voorstellingsdagen dagelijks geopend, eveneens van 10.00 uur tot 12.00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk.

Omdat bezoekers uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand kunnen houden en vaste zitplaatsen krijgen toegewezen, is een test- of vaccinatiebewijs niet verplicht om het circus te bezoeken. Wel vindt er bij de aanschaf van kaarten aan de circuskassa een gezondheidscheck plaats. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus: www.facebook.com/circusbossle

Eerder verschenen:

Pekela zoekt leden voor een Adviesraad Sociaal Domein
Badmintonvereniging Oude Pekela organiseert Zomertoernooi
VAN HARTE: Elsinus Kok 'Kokkie' is 60 jaar geworden
VAN HARTE: Jeroen Kuiper is 45 jaar geworden!
Voorlichtingsmiddag over online veiligheid voor senioren in Oude Pekela
4 mei: Hervormde kerk Nieuwe Pekela haalt oud papier op
Palen geïnstalleerd om Unionbrug in Oude Pekela te beschermen
Creatieve leerlingen Dollard College tonen burgemeester kunstmaquettes
Twee inwoners van Pekela krijgen Nederlandse nationaliteit
27 april: Oranje Bevrijdingsconcert in de Binding
R.K. Jenaplan-Freinetschool St. Willibrordus viert 100 jaar Jenaplan
Gezellige bingomiddag van de Zonnebloem in MFC de Binding
5 mei: Classic demo races georganiseerd door Rijdend Motorsport Museum
Burgemeester Jaap Kuin zaagt Old Ambt Meubelen open
VV Damacota introduceert de Damacota (in)wisselbeker!
Ruim 250 wandelaars tijdens derde editie Roegbainder wandeltocht
1 juni: Feest voor kinderen bij seizoensafsluiting VV Damacota
Gezelligheid bij maandelijkse Muziek Vitaminen in MFC de Binding
CDA Pekela nodigt u uit de balans op te maken
Pekelders tonen hun geschilderde bruggen in winkelcentrum de Helling

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

8q4m5p80h31ef6cg37nlrgeea6