Tassen sale, scoor die leuke tas in de opruiming

Geplaatst: dinsdag 6 juli 2021 om 20:15 | Views: 11006

PEKELA - Vrouwen hebben nooit genoeg tassen. Hoe meer tassen in je kast, hoe beter. Het is namelijk een van de belangrijkste accessoires om jouw outfit compleet mee te maken. Hoe zouden wij nu zonder tas kunnen, we slepen immers altijd ons hele hebben en houwen mee. Je kent het vast wel, een feestje pakken, een middagje lekker winkelen of gewoon even wandelen in het park bij jou om de hoek. Hoe fijn is het dan om toch je persoonlijke spullen bij je te hebben. Je weet immers nooit wanneer je iets nodig hebt.

Crossbody
Een crossbody tas is wel een heel fijne tas om te hebben. Hij is lekker compact een je hebt al je essentials binnen handbereik. Je kan hem schuin over je lichaam dragen of je hangt hem gewoon aan je schouder. Ze zijn er in allerlei kleuren, maten en materialen. Zo kun je kiezen voor een crossbodytas als een leuke accessoire bij jouw outfit.

Schoudertas
Een schoudertas is perfect voor als je naar kantoor moet en de laptop met je mee moet dragen. Of als je studeert is een schoudertas ook een perfect item om te hebben. Je kan in de schoudertas genoeg meenemen als je een beetje grotere maat hebt. Naast een laptop is er dan nog voldoende ruimte om je lunch, agenda en andere spulletjes in te stoppen. Een schoudertas draagt fijn omdat je aan je schouder vaak meer gewicht kan dragen en je hebt zo lekker je handen vrij.

Clutch
Een clutch is wel de meest fancy manier om je spulletjes tijdens het uitgaan bij je te dragen. Alle benodigdheden voor een avondje uit kunnen erin want je hebt meestal toch niet heel veel nodig behalve jouw telefoon, make-up, pasjes of wat geld, en je sleutels. Deze pasjeshouder is ook heel handig om mee te nemen in een klein tasje. Je kan de clutch in je hand dragen of gebruikmaken van het lange hengsel wat je eraan kan klikken als je dat wilt. Het tasje is klein genoeg en het zit je niet in de weg, ook niet aan een tafel.

Handtas
Een handtas is altijd handig om te hebben. Je hebt ook handtassen met wat langere hengsels zodat je hem ook over de schouder kan dragen. Een handtas is meestal wat groter dan een crossbody of clutch en je kan er dus wat meer in kwijt. Naast je telefoon, portemonnee en sleutels past er ook een kleine agenda in en een make-up tasje. Hierdoor is de handtas prima om mee te nemen naar je werk of een dagjes shoppen.

Shopper
Een shopper is een tas voor dames die graag veel spullen meenemen of als je een dagje gaat shoppen in de stad. Het is hartstikke handig want je kan er veel in kwijt en zo loop je niet met heel veel plastic tasjes aan de arm. Ook is deze tas prima om mee te nemen naar school. Je kan er makkelijk een laptop en wat boeken in kwijt en je hebt ook nog plaats om je lunchbox mee te nemen. Wil je niet dat je laptop beschadigd in de shopper door bijvoorbeeld jouw sleutels dan kan je kiezen voor een laptop sleeve. Zo bescherm je het dure apparaat goed.

Tassen zijn echt leuk om te hebben maar het kan wel een hoop geld kosten om jouw favoriete tas aan te schaffen. Het is daarom goed om de tassen sale in de gaten te houden. Zo koop je jouw tas voor een prikkie!

Eerder verschenen:

Pekelders tonen hun geschilderde bruggen in winkelcentrum de Helling
Roegbainders glorieuze winnaar van Strijd om Pekels Goud
Muzikanten Excelsior trotseren kou tijdens buitenconcertjes
Kabelbaan, heksentoren of het zandhuis met tafel en kraan?
11 mei: Open Nederlands Kampioenschap Kaaibakken bij Wel Wait
Diamanten bruidspaar Zijlstra viert feest
Gezond, lekker en gratis thuisbezorgd door Maaltijdservice Oosterlengte
Echtpaar De Vries viert 60-jarig huwelijksjubileum
25 april: Kom fysiotherapeute Inge Lenting uitzwaaien; ze gaat met pensioen!
20 april: Officiële opening showroom Old Ambt Meubelen in Oude Pekela
Nij Begun de goudpot aan het einde van de regenboog?
20 april: Kledingbeurs voor de minima aan Holland Marsh 17D Nieuwe Pekela
Sponsor Vera uit Nieuwe Pekela om te bouwen aan verandering in Rwanda!
21 april: Grunneger dainst in Hervormde kerk Nieuwe Pekela
12 en 13 juli Rock-On Outdoor Festival in het Boekhovenpark Nieuwe Pekela
Expositie 'Bruggen in beeld' in winkelcentrum de Helling
Organisatie klaar voor 3e Roegbainder wandeltocht
Auto brandt volledig uit aan Thorbeckelaan Oude Pekela
Nieuwe pand van Siefkes Vastgoed met een feestelijke knal officieel geopend
Vier teams strijden tegen elkaar tijdens 1e editie van slag om Pekels Goud

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

vi6p5onr5k0its1t9ild1nb8o7