Tassen sale, scoor die leuke tas in de opruiming

Geplaatst: dinsdag 6 juli 2021 om 20:15 | Views: 9232

PEKELA - Vrouwen hebben nooit genoeg tassen. Hoe meer tassen in je kast, hoe beter. Het is namelijk een van de belangrijkste accessoires om jouw outfit compleet mee te maken. Hoe zouden wij nu zonder tas kunnen, we slepen immers altijd ons hele hebben en houwen mee. Je kent het vast wel, een feestje pakken, een middagje lekker winkelen of gewoon even wandelen in het park bij jou om de hoek. Hoe fijn is het dan om toch je persoonlijke spullen bij je te hebben. Je weet immers nooit wanneer je iets nodig hebt.

Crossbody
Een crossbody tas is wel een heel fijne tas om te hebben. Hij is lekker compact een je hebt al je essentials binnen handbereik. Je kan hem schuin over je lichaam dragen of je hangt hem gewoon aan je schouder. Ze zijn er in allerlei kleuren, maten en materialen. Zo kun je kiezen voor een crossbodytas als een leuke accessoire bij jouw outfit.

Schoudertas
Een schoudertas is perfect voor als je naar kantoor moet en de laptop met je mee moet dragen. Of als je studeert is een schoudertas ook een perfect item om te hebben. Je kan in de schoudertas genoeg meenemen als je een beetje grotere maat hebt. Naast een laptop is er dan nog voldoende ruimte om je lunch, agenda en andere spulletjes in te stoppen. Een schoudertas draagt fijn omdat je aan je schouder vaak meer gewicht kan dragen en je hebt zo lekker je handen vrij.

Clutch
Een clutch is wel de meest fancy manier om je spulletjes tijdens het uitgaan bij je te dragen. Alle benodigdheden voor een avondje uit kunnen erin want je hebt meestal toch niet heel veel nodig behalve jouw telefoon, make-up, pasjes of wat geld, en je sleutels. Deze pasjeshouder is ook heel handig om mee te nemen in een klein tasje. Je kan de clutch in je hand dragen of gebruikmaken van het lange hengsel wat je eraan kan klikken als je dat wilt. Het tasje is klein genoeg en het zit je niet in de weg, ook niet aan een tafel.

Handtas
Een handtas is altijd handig om te hebben. Je hebt ook handtassen met wat langere hengsels zodat je hem ook over de schouder kan dragen. Een handtas is meestal wat groter dan een crossbody of clutch en je kan er dus wat meer in kwijt. Naast je telefoon, portemonnee en sleutels past er ook een kleine agenda in en een make-up tasje. Hierdoor is de handtas prima om mee te nemen naar je werk of een dagjes shoppen.

Shopper
Een shopper is een tas voor dames die graag veel spullen meenemen of als je een dagje gaat shoppen in de stad. Het is hartstikke handig want je kan er veel in kwijt en zo loop je niet met heel veel plastic tasjes aan de arm. Ook is deze tas prima om mee te nemen naar school. Je kan er makkelijk een laptop en wat boeken in kwijt en je hebt ook nog plaats om je lunchbox mee te nemen. Wil je niet dat je laptop beschadigd in de shopper door bijvoorbeeld jouw sleutels dan kan je kiezen voor een laptop sleeve. Zo bescherm je het dure apparaat goed.

Tassen zijn echt leuk om te hebben maar het kan wel een hoop geld kosten om jouw favoriete tas aan te schaffen. Het is daarom goed om de tassen sale in de gaten te houden. Zo koop je jouw tas voor een prikkie!

Eerder verschenen:

20 november: Erwin de Vries in MFC De Binding Oude Pekela
GEVONDEN: Bosje sleutels op de Albatrosstraat (landszijde) in Nieuwe Pekela
Gemeente Pekela mag zich 'Fietsvriendelijk bedrijf' noemen
Groep 7 en 8 cbs Groen van Prinsterer bij Veilig op Weg vrachtwagen
Kindcentrum De Linde: voorlichting over vrachtwagens in het verkeer
3 oktober: Muziekmiddag in MFC de Binding door Odensehuis Pekela
VAN HARTE: Sweet 16 voor Xiomar Kootstra
16 oktober: Rommel-, spullen-, boeken- en kledingmarkt in Het Tehuis
25 september: Hervormde kerk Nieuwe Pekela haalt oud papier op
Nieuw schilderseizoen 2021 gestart bij Open atelier Nieuwe Pekela
‘t Ken weer! Elkaar ontmoeten in en rond buurt- en dorpshuizen
24 en 25 september: Oud papier wordt ingezameld bij de Wedderwegkerk
25 september: Kledingbeurs voor de minima aan Holland Marsh 17D Nieuwe Pekela
PCOB afdeling Pekela zoekt nieuwe leden
Kindcentrum De Linde start actieweek “Op Voeten en Fietsen” met ANWB Streetwise
2 oktober - Pubquizcafe in de Riggel
Leger des Heils zoekt collectanten in Pekela
VAN HARTE: Diana Weering is 39 jaar geworden
Anton Smit met nieuwe single 'Wedderveer' terug naar waar het begon
Pekelder stak banden lek onder invloed van zelfgemaakte wijn

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

mges53rl4kcimg0tfrhk5amfc7