Nieuwe hoofdsponsoren voor de jeugd van VV Noordster

Geplaatst: zaterdag 3 april 2021 om 19:55 | Views: 5406

OUDE PEKELA - Al vijf jaar lang heeft Noordster een eigen kledinglijn en een goed lopend kledingfonds. Iedereen wordt voorzien van tenues, trainingspakken en tassen. Dit is een formule die zeer succesvol genoemd mag worden! Aangezien de huidige tenues nu dus vijf jaar oud zijn en aan vervanging toe zijn, hebben we na lang wikken en wegen besloten dat dit het moment was om ervoor te kiezen alle jeugdteams, met uitzondering van JO19, in hetzelfde tenue te laten voetballen.

In de afgelopen vijf jaar zijn we tegen “kleine” aandachtspuntjes aangelopen. De grootste uitdaging zit altijd in het “vinden” van de juiste kledingmaat. En als er dan een spelertje met maatje 140 samen speelt met een teamgenootje die maatje M heeft, is het best een uitdaging om die in hetzelfde sponsortenue te laten voetballen. Ondanks dezelfde leeftijdsgroep hebben we ontdekt dat de maatvoeringen behoorlijk verschillen. Aangezien we in de huidige situatie per leeftijdsgroep/team een aparte kledingsponsor hebben, is dit een ontzettend lastige (lees onmogelijke) uitdaging. 

Om hieraan te voldoen zijn we op zoek gegaan naar één hoofdsponsor op de voorzijde en één hoofdsponsor op de rug. In een periode van corona, waarin de ondernemers ontzettend hard werken en creatief zijn om hun hoofd boven water te houden, is het best lastig om sponsoren te vragen zich (wederom) aan onze club te willen verbinden. We zijn dan ook ontzettend trots te kunnen vermelden dat we met Fyzigo (op de borst) en Te-Samen (op de rug) twee nieuwe hoofdsponsors hebben gevonden voor onze jeugdafdeling.

De JO19 zal ook voorzien worden van nieuwe tenues, de bestaande sponsoren Valkema Sport en Renate Paans Accountancy hebben hun contracten verlengd.

Voor het tweede elftal hebben we met Traiteurslag Huizing / BBQ Service Pekela een nieuwe sponsor gevonden voor op de borst en ook hier zal Te-Samen als rugsponsor te bewonderen zijn.

Naast bovengenoemde sponsoren zijn er vele bestaande sponsoren die hun contracten hebben verlengd, tevens hebben we een aantal nieuwe sponsors mogen verwelkomen. Een ontzettend mooie ontwikkeling wat bijdraagt aan de gezonde financiële situatie van ons club en daar mogen we met ons allen ontzettend trots op zijn. Als je als lid van Noordster een keer iets hebt wat hoort bij de diensten / producten van onze sponsoren, denk dan vooral aan deze ondernemers en geef ze op die manier een klein beetje terug!

Namens het bestuur, de sponsorcommissie en alle leden wil ik onze sponsoren ontzettend bedanken voor jullie verbondenheid aan onze club.

Eerder verschenen:

15 juni: Damacota 1 speelt jubileumwedstrijd tegen Oud BV Veendam
14 juni: Derde editie Muziekvitaminen in MFC de Binding
Gemeente laat bruggen en steigers in Pekela schoonmaken
Gemeente Pekela gaat 'hergebruik' verkennen op afvalbrengstation
10 juni: Schaapscheerdersfeest met braderie bij Kinderboerderij Pekela
Slag om Bourtange [Beeldverslag zondag 4 juni 2023]
1e Mixed team van TC Nieuwe Pekela kampioen 2e klasse zaterdag
Seniorengroep Oude Pekela sluit seizoen af met een uitje met de OpStapBus
De slag om Bourtange 2023
Hooipersen in grote/ronde of kleine balen bij loonbedrijf Moed
Gemeente Pekela trapt NK Tegelwippen af met inrichting Kooistralocatie
Oproep: Breng bruggen in beeld!
Volop '69 gaat vanaf maandag weer beachvolleyballen bij Heeresmeer
Initiatiefnemers Zonnepark Westerlee nemen participatie serieus
Isolatieactie in Oldambt, Pekela, Stadskanaal en Veendam van start!
Stichting Dorpsbelangen Pekela laat gezicht zien op Schutsemarkt 10 juni
21 juni: Maandelijkse spelletjesavond in Ontmoetingscentrum de Kiepe
Bijna 2500 bezoekers bij boer van Schot tijdens Campina boerderijendag
Uitgebreid beeldverslag van de Roparun 2023 door Pekela
Moedig vannacht de Roparunners aan in heel Pekela!

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

s7aeuid3shr9au6vb12ialkmp6