Nieuwe hoofdsponsoren voor de jeugd van VV Noordster

Geplaatst: zaterdag 3 april 2021 om 19:55 | Views: 3195

OUDE PEKELA - Al vijf jaar lang heeft Noordster een eigen kledinglijn en een goed lopend kledingfonds. Iedereen wordt voorzien van tenues, trainingspakken en tassen. Dit is een formule die zeer succesvol genoemd mag worden! Aangezien de huidige tenues nu dus vijf jaar oud zijn en aan vervanging toe zijn, hebben we na lang wikken en wegen besloten dat dit het moment was om ervoor te kiezen alle jeugdteams, met uitzondering van JO19, in hetzelfde tenue te laten voetballen.

In de afgelopen vijf jaar zijn we tegen “kleine” aandachtspuntjes aangelopen. De grootste uitdaging zit altijd in het “vinden” van de juiste kledingmaat. En als er dan een spelertje met maatje 140 samen speelt met een teamgenootje die maatje M heeft, is het best een uitdaging om die in hetzelfde sponsortenue te laten voetballen. Ondanks dezelfde leeftijdsgroep hebben we ontdekt dat de maatvoeringen behoorlijk verschillen. Aangezien we in de huidige situatie per leeftijdsgroep/team een aparte kledingsponsor hebben, is dit een ontzettend lastige (lees onmogelijke) uitdaging. 

Om hieraan te voldoen zijn we op zoek gegaan naar één hoofdsponsor op de voorzijde en één hoofdsponsor op de rug. In een periode van corona, waarin de ondernemers ontzettend hard werken en creatief zijn om hun hoofd boven water te houden, is het best lastig om sponsoren te vragen zich (wederom) aan onze club te willen verbinden. We zijn dan ook ontzettend trots te kunnen vermelden dat we met Fyzigo (op de borst) en Te-Samen (op de rug) twee nieuwe hoofdsponsors hebben gevonden voor onze jeugdafdeling.

De JO19 zal ook voorzien worden van nieuwe tenues, de bestaande sponsoren Valkema Sport en Renate Paans Accountancy hebben hun contracten verlengd.

Voor het tweede elftal hebben we met Traiteurslag Huizing / BBQ Service Pekela een nieuwe sponsor gevonden voor op de borst en ook hier zal Te-Samen als rugsponsor te bewonderen zijn.

Naast bovengenoemde sponsoren zijn er vele bestaande sponsoren die hun contracten hebben verlengd, tevens hebben we een aantal nieuwe sponsors mogen verwelkomen. Een ontzettend mooie ontwikkeling wat bijdraagt aan de gezonde financiële situatie van ons club en daar mogen we met ons allen ontzettend trots op zijn. Als je als lid van Noordster een keer iets hebt wat hoort bij de diensten / producten van onze sponsoren, denk dan vooral aan deze ondernemers en geef ze op die manier een klein beetje terug!

Namens het bestuur, de sponsorcommissie en alle leden wil ik onze sponsoren ontzettend bedanken voor jullie verbondenheid aan onze club.

Eerder verschenen:

28 april: Buurtvereniging Rondom 't Veloat haalt oud papier op
24 april: Oud papier wordt opgehaald door Actiecomité Hervormde kerk
23 en 24 april: Inzameling oud papier bij Wedderwegkerk Oude Pekela
28 april: Voorleeshalfuurtje bij Groningse bibliotheken: ‘Ik ga bij Japie wonen’
30 april: Fortnite Marathon bij BiebLab van de Groningse bibliotheken
Focus verloskundigenzorg; FOCUS op veilige en empathische zorg voor moeder en kind
Cliëntenraad De Badde op zoek naar nieuwe leden
Wie doet er ook mee aan het verspreiden van Happy Stones?
Gezonde leefomgeving centraal in Lokaal Preventieakkoord Pekela
Peuterspeelzaal de Blokkendoos overgenomen door Tamariki Kinderopvang
Hoe gaat het met de vogels in Oude Pekela?
Gemeenteraad vergadert over stopzetten subsidie aan Pekelder tennisverenigingen
Burgemeester Kuin bezorgd over Covid-19 besmettingen in Pekela
VAN HARTE: Jeffrey Kuiper is 18 jaar geworden
Henk van der Vlag volgend seizoen trainer van 2e selectie van Damacota
Demonstratie tegen coronamaatregelen bij winkelcentrum de Helling
Eerste rij huizen aan Seringenlaan gesloopt
Stichting Vrienden Doppenactie zoekt inzamelpunt in Pekela
Afeer zet nieuwe stap in verduurzaming bestaande huisvesting
Maximum snelheid op N366 tussen Pekela en Alteveer naar 70 km/uur

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

5htc7ndq3n7f6dlmnful1qjr12