Lekker fietsen of wandelen naar school door prachtig Pekela

Geplaatst: vrijdag 26 maart 2021 om 13:30 | Views: 2675

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Pekela is een gemeente in Noord-Nederland, in de provincie Groningen. Het aantal inwoners is ruim 12.000. De gemeente beslaat een oppervlakte van 50,22 km˛. Pekela is ontstaan door de samenvoeging van Oude Pekela en Nieuwe Pekela per 1 januari 1990.  In de gemeente Pekela zijn verschillende basisscholen en een school voor het voortgezet onderwijs.   Pekela is een echte veenkolonie en dat is te zien in de directe omgeving: een rustgevend ruim landschap met veel vergezichten en oude vaarwegen. Pekela ligt pal ten westen van Westerwolde en dat is juist weer een oud agrarisch gebied met veel bebossing en slingerende riviertjes.   Een mooi wandel en fietsgebied!  

Ga voor functionaliteit gecombineerd met een toffe uitstraling 
Staat jouw kind op het punt om naar de basisschool te gaan of gaat je puber naar het voortgezet onderwijs? Kies dan voor functionele schooltassen gemaakt van de sterkste materialen, met een sterke rits en waterafstotend. 
Natuurlijk kun je kiezen uit stoere kleuren en toffe printjes. Bijvoorbeeld een legergroene kinderrugzak met hippe streep of die vrolijke tas met een retrolook.   Deze loeisterke tassen zijn niet alleen stijlvol en hip maar ook een perfecte combinatie van kwaliteit en functionaliteit.  

Een leuk cadeau voor een verjaardag of het nieuwe schooljaar 
Als je een leuk cadeau wilt geven maak je ook meteen een bewuste duurzame keuze met deze fjallraven kanken. Deze rugzakken worden op duurzame wijze gemaakt van gerecyclede en biologische materialen. Met groot respect voor de natuur en onze planeet. Verkrijgbaar in heel veel verschillende frisse kleuren, echt ontzettend leuk!  
Als je puber wat verder moet fietsen is het wel fijn dat de net gekafte boeken en de dure laptop droog en veilig overkomen. Daarom is er ook een speciale waterdichte rugzak of een laptop tas. Deze tas biedt ruimte voor een laptop maar kan ook heel goed mee naar het zwembad of op excursie. En natuurlijk kan hij tegen een stootje. In een gave design-look, eenvoudige uitstraling en in prachtige kleuren. 

Stoere dieren of juist mierzoet en vrolijk 
Is jouw kind een echte dierenliefhebber dan kies je die stoere dierenrugzak. Ga je voor kriebelbeesten, een haai of toch voor het luipaardenprintje. Of voor een schooltas met een hoog knuffel- en aaigehalte. Deze hippe kinderrugzakken zijn handig en met genoeg ruimte voor een broodtrommel, beker én sportkleding.  
Deze rugzakken hebben gewatteerde schouderbanden en zijn voorzien van een handige naambadge. Zodat je kind zijn tas weer gemakkelijk terug kan vinden. Maar ook veilig en uiterst comfortabel om te dragen. 

De vetste fancy schooltassen
Wil jij je kind op een afstand al horen aankomen? Kijk dan eens naar zo’n hele vette en muzikale kinderrugzak in de meest fancy prints en kleuren. Met twee speakers en wireless bluetooth en plek voor een laptop.   
Zo veel keuze, ga daar maar eens goed voor zitten! Met een coole tas gaat ook jouw kind en puber vrolijk de deur uit en wordt naar school gaan een feestje.

Eerder verschenen:

28 april: Buurtvereniging Rondom 't Veloat haalt oud papier op
24 april: Oud papier wordt opgehaald door Actiecomité Hervormde kerk
23 en 24 april: Inzameling oud papier bij Wedderwegkerk Oude Pekela
28 april: Voorleeshalfuurtje bij Groningse bibliotheken: ‘Ik ga bij Japie wonen’
30 april: Fortnite Marathon bij BiebLab van de Groningse bibliotheken
Focus verloskundigenzorg; FOCUS op veilige en empathische zorg voor moeder en kind
Cliëntenraad De Badde op zoek naar nieuwe leden
Wie doet er ook mee aan het verspreiden van Happy Stones?
Gezonde leefomgeving centraal in Lokaal Preventieakkoord Pekela
Peuterspeelzaal de Blokkendoos overgenomen door Tamariki Kinderopvang
Hoe gaat het met de vogels in Oude Pekela?
Gemeenteraad vergadert over stopzetten subsidie aan Pekelder tennisverenigingen
Burgemeester Kuin bezorgd over Covid-19 besmettingen in Pekela
VAN HARTE: Jeffrey Kuiper is 18 jaar geworden
Henk van der Vlag volgend seizoen trainer van 2e selectie van Damacota
Demonstratie tegen coronamaatregelen bij winkelcentrum de Helling
Eerste rij huizen aan Seringenlaan gesloopt
Stichting Vrienden Doppenactie zoekt inzamelpunt in Pekela
Afeer zet nieuwe stap in verduurzaming bestaande huisvesting
Maximum snelheid op N366 tussen Pekela en Alteveer naar 70 km/uur

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

rfhe7t48r4shjvc2134g957qr4