Margriet Bijholt gooit het roer om

Geplaatst: dinsdag 3 november 2020 om 14:00 | Views: 11250

OUDE PEKELA - Margriet Bijholt, jarenlang een vast gezicht bij juwelier opticien Berwin Bijholt in Oude Pekela, heeft sinds een paar maanden het roer omgegooid. Ze is begonnen als haarwerker in haar eigen haaratelier. Bij haarwerk Atelier Margriet worden haarstukken gemaakt voor zowel een klein als een groot budget.

Met ruim 23 jaar ervaring in het kappersvak is werken met haar een tweede natuur voor Margriet. Margriet blijft zichzelf graag uitdagen en daarom heeft ze tijdens haar tijd als kapper meegedaan aan vele kapperswedstrijden (internationaal zowel man als vrouw), demonstraties en modeshows. Als grimeur en theater haarwerkster heeft Margriet een groot scala aan wedstrijden begeleid, zoals de operette vereniging, kindertheater, miss en drag queens verkiezingen. Als topstylist weet ze als geen ander hoe ze mensen kan begeleiden en helpen om te stralen.

Door grote groei van het familiebedrijf (juwelier opticien Berwin Bijholt) besloot Margriet om het kappersvak op pauze te zetten en van het bedrijf een V.O.F. te maken. Hier begeleidde ze vele mensen met onder andere maatwerksieraden en gedenksieraden. De juwelierskant van de zaak bloeide op onder haar kundige begeleiding en enthousiaste doorzettingsvermogen.

Tijdens haar werk in het familiebedrijf kwam Margriet vaak in aanraking met gezinnen die in een emotionele achtbaan verkeerden. Echter kon Margriet zich pas volledig inleven in de situaties van deze families toen bij haar zus de ziekte kanker werd gediagnostiseerd. Margriet maakte van dichtbij mee hoe verwarrend het kan zijn wanneer een emotionele situatie zich mixt met de oneindige stroom aan informatie en werk.

Een van de dingen die haar hierbij opviel was dat het vinden van een goed haarwerk voor haar zus een grotere opgave bleek dan verwacht. Met de familiezaak op eigen benen, was het duidelijk wat haar te doen stond. Margriet haar achtergrond als topstylist tijdens haar kapperstijd zorgde voor een goed fundament tijdens haar opleiding tot haarwerker.

Margriet helpt ook jou graag om de zoektocht naar een goed en passend haarwerk met een fijn gevoel te doorlopen. Met haar jaren ervaring, kundigheid in begeleiding en inlevingsgevoel brengt ze een huiskamergevoel waar eerlijkheid, kwaliteit en jij voorop staan.

Meer informatie
Klik HIER om de website van Haarwerk Atelier Margriet te bezoeken.

Fotoreportage

   Haarwerk Atelier Margriet

Eerder verschenen:

Gemeente Pekela biedt vuurtonnen en/of hout aan voor de jaarwisseling
Anton Smit: 'Tied rakt ons allemoal'
8 december: Webinar 'Pekela bespaart gas!'
Carbid in Pekela? Ja, mits...
Pekela nodigt belangstellenden uit te solliciteren op burgemeestersvacature
Gemeenteraad geeft toestemming voor bouw van 20 woningen op Kooistralocatie
Gemeentehuis Pekela tot 10 december oranje verlicht
Pekela en Veendam bereiken overeenstemming over opheffing De Kompanjie
Volkszanger Maico herstelt goed na aanrijding en richt zich op nieuwe single
The Brunettes Komproe lanceren Christmas Medley
VAN HARTE: Robert van der Sleen is 50 jaar
VAN HARTE: Eddy Smittenberg is 50 jaar geworden
VAN HARTE: Free en Hillie Wijsbeek zijn 65 jaar getrouwd
Zestig kinderen bij geslaagde Sinterklaas Walk Thru in Boven Pekela
Gratis tennissen bij LTC Oude Pekela!
VAN HARTE: Wiennie Lubben is 60 jaar geworden
Gemeente laat onveilige en zieke bomen in Oude Pekela kappen
Vijf auto's betrokken bij kop-staartbotsing op N367 bij Oude Pekela
Een tip van Sint
Vuurwerkverbod tijdens de aankomende jaarwisseling

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

usf3fsjigiecghgedot4m5dra3