Debuutsingle van The Brunettes Komproe na succesvolle deelname ‘All Together Now’

Geplaatst: dinsdag 11 februari 2020 om 13:35 | Views: 5830

PEKELA - De talentvolle The Brunettes Komproe zijn voor velen geen onbekenden, zo waren ze al te zien in diverse talentshows als Popstars (als groep) en TVOH (Michelle). Recent werden ze 2e in RTL-programma "All Toghether Now", waarop ze besloten hun 1e eigen single uit te brengen ‘Maar Ik Ben Ook’. Een lekker poppy Nederlandstalig nummer, met soul en Motown invloeden. Swing it out!

In het plaatsje Mussel, in de Christelijke kerk, is waar de passie is begonnen. Met maar liefst 4 zussen zongen ze elke zondag in het kinderkoor ‘The Happy Singers’. Maar na de verhuizing richting Boven Pekela, was het zingen in de kerk voorbij. Wegens het gemis voor deze passie zijn de zussen op zangles gegaan bij Eurodisc in Musselkanaal. Daar hebben ze een aantal jaren volop zangles gevolgd.

Dat zingen een hobby en vooral passie was in de familie Komproe, dat was al vrij snel bekend. Maar dat de zussen mee gingen doen aan diverse talentenshows en daarin veel talentenjachten hebben gewonnen, dat hadden ze niet gedacht. Helaas werd daarbij wel bekend dat de 2 e zus Melissa, het zangavontuur niet meer zag zitten. Maar als grote fan komt ze regelmatig lang bij optredens van The Brunettes Komproe!

Zo ligt hun hart veelal bij Soul en Mowtown, maar af en toe een Jazz nummer of een beetje rock ’n roll, ook daarin voelen de dames zich goed thuis! Een feestje maken ze graag met muziek uit een andere tijd. Zo zijn hun voorbeelden Aretha Franklin, Whitney Houston, Elvis Presley, maar ook houden ze van Sugar Lee Hooper. Niets is deze meiden te gek!

Maar na ruim 10 jaar samen zingen begon het toch wel te kriebelen bij de dames, om zelf een eigen nummer uit te brengen. Zo wilden ze graag een nummer uitbrengen waar ze alle 3 voor staan, 3 powervrouwen, levende in een tijd waar de vrouw gelijk en net zo sterk is als een man. Een wijze les die hun stiefvader hen al jong heeft geleerd. Over het resultaat

zeggen de dames dat het een nummer is voor iedereen, man of vrouw, omdat bijna iedereen weleens te maken heeft gehad met ongelijkheid of onterecht op zijn of haar plek werd gezet. Na een prettige samenwerking met Jeroen Russchen en Robert Vredeveld, hebben de 3 zussen uiteindelijk dit fantastische nummer weten neer te zetten! De videoclip is in handen van ‘MediaHunks’ en vanaf woensdag 12 februari te bekijken op YouTube.

Eerder verschenen:

Mogelijke hinder door werkzaamheden aan de N366 in februari
19 februari: Bingoavond bij vv PJC Nieuwe Pekela
Nieuwe kruising bij Pekela-Zuid begint vorm te krijgen
22 februari: Orkest op maat! Met special guest Erwin de Vries
Oost-Groningen sluit Regio Deal met het Rijk
SOOOG ondersteunt campagne die brug wil slaan tussen rokers en niet-rokers
24 februari: Thema-avond over geld en autisme in Compaen Veendam
Mieja's Snelbuffet in Oude Pekela stopt 19 februari
Jolanta honderdste deelnemer Taalhuis Pekela
4 april: Feest met Alloway in MFC de Binding Oude Pekela
VAN HARTE: Diana Wijsbeek is 29 jaar geworden
24 april: Voorjaarsconcert Excelsior m.m.v. duo El Jackson
VAN HARTE: Michelle van Oers is 19 jaar geworden
Zilver voor Silvan Bulthuis op European Cup judo in Italië
23 februari: Popduo Eikens & Warta in Albatrosgebouw
Koningsdag 2020 wordt groots gevierd bij WSS
Ruim 200 mensen luisteren ademloos naar 'verloren zoon' Gerard Kral
2 maart: Training door Dementie Vriendelijk 'hoe betrek je de buurt'
Toneelvereniging PALVU speelt in de Binding en in de Kiepe
Twee heren in het zonnetje bij Pekelder Shanty Plus Koor

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

gsipaorh4nn0ieh12g5pe5s0n1