Help Willem Kooiman weer op de trike!

Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2019 om 11:25 | Views: 17141

PEKELA - Op 29 juli woedde er een hevige brand in Nieuwe Pekela bij Willem Koooiman in de garage. Die nacht is zijn garage volledig in de as gelegd. Helaas stond ook zijn dierbare trike hier en die is in de vlammen verloren gegaan. De Stichting CS riders is voor Willem een crowd funding gestart. Ze hopen dat zo veel mogelijk mensen een bijdrage willen doen, zodat Willem weer snel terug op de trike kan en de mensen die het zo nodig zijn, weer mee kan nemen op zijn trike.


Willem is veel met zijn trike onderweg, rijdt enorm veel voor goede doelen en maakt daar heel veel kinderen en ouderen blij mee door ze mee te nemen achterop zijn trike. Zo helpt hij die mensen die het nodig hebben om even alles te vergeten.

Die bewuste nacht sloeg het noodlot toe voor Willem. Hij heeft nu geen trike meer en kan hij die mensen die het nodig zijn niet meer meenemen voor een trikerit. Tot overmaat van ramp blijkt de trike alleen maar WA verzekerd te zijn, terwijl Willem er van uit was gegaan dat de trike goed was verzekerd. Dit betekent voor Willem dat hij niks van zijn brandverzekering terug krijgt voor de trike, omdat elk voertuig met kenteken een eigen verzekering moet hebben om het vergoed te krijgen.

Nu is de Stichting CS riders een crowd funding gestart. Ze hopen dat zo veel mogelijk mensen een bijdrage willen doen, zodat Willem weer snel terug op de trike kan en de mensen die het zo nodig zijn, weer mee kan nemen op zijn trike. Iedere euro telt, en met elkaar kunnen we er vast en zeker voor zorgen dat we weer een blije Willem op zijn trike zien, en met hem enorm veel blije kinderen en ouderen. Dit is de link waar men kan gaan doneren https://www.doneeractie.nl/help-willem-weer-op-de-trike/-37308

Tevens wordt er op zondag 11 augustus een ride out georganiseerd, een rit voor motoren, trikes, zijspannen, oldtimers over een afstand van 100 km. Deze rit zal door Willem worden uitgezet. Hij zal er deze dag ook zelf bij zijn. De inleg voor deze rit zal 10 euro bedragen, (meer mag natuurlijk altijd). Vanaf 10 uur wordt er verzameld aan de Oerdeweg 23 Wedde. Hier wordt gestart om 11 uur. Koffie, cake en andere versnaperingen zullen hier ook te koop zijn. Ook deze opbrengst zal volledig ten goede komen aan de Trike voor Willem. Laten we er een geweldige ride out van gaan maken en Willem weer op de trike helpen!

Eerder verschenen:

Drie mannen gehuldigd voor redden drenkeling
Pas op agressieve wespen bij het Heeresmeer
Juf Gea Molleman-Takens neemt na 14 jaar afscheid van de Blokkendoos
8 juli: Dr Woof komt vaccineren en chippen bij de Graankorrel
Jenaplanschool St. Willibrordus bedankt Culthuurhuis De Klinker in Winschoten!
Auto slaat over de kop op Apollolaan Oude Pekela
Gebruikte handschoenen, mondkapjes of overalls vaak in verkeerde container
Gratis webinar: Geef inbrekers geen kans!
Gezinnen gaan op reis met de Bibliotheek
Korrie neemt afscheid van obs De Linde
Biblionet Groningen zet de Vakantie Voorleestent op!
Diploma-uitreiking Dollard College Pekela: 100% geslaagd!
Hannie's Hakhoning elke woensdagmiddag geopend
Juf Jos neemt afscheid van obs De Linde
Juf Diana neemt na 11 jaar afscheid van De Ukkies
Cash Back Zomer Actie in Pekela
‘Pekela geeft gas!’ lanceert nieuwe website
Gratis Bootcamp trainingen voor de jeugd in Pekela
Nieuwsbrief Pekela Duurzaam juli 2020
Wat doet de cliëntenraad van De Badde?

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

3ch4s9qol85fk8eu4qe9g8dhj2