Help Willem Kooiman weer op de trike!

Geplaatst: vrijdag 2 augustus 2019 om 11:25 | Views: 14039

PEKELA - Op 29 juli woedde er een hevige brand in Nieuwe Pekela bij Willem Koooiman in de garage. Die nacht is zijn garage volledig in de as gelegd. Helaas stond ook zijn dierbare trike hier en die is in de vlammen verloren gegaan. De Stichting CS riders is voor Willem een crowd funding gestart. Ze hopen dat zo veel mogelijk mensen een bijdrage willen doen, zodat Willem weer snel terug op de trike kan en de mensen die het zo nodig zijn, weer mee kan nemen op zijn trike.


Willem is veel met zijn trike onderweg, rijdt enorm veel voor goede doelen en maakt daar heel veel kinderen en ouderen blij mee door ze mee te nemen achterop zijn trike. Zo helpt hij die mensen die het nodig hebben om even alles te vergeten.

Die bewuste nacht sloeg het noodlot toe voor Willem. Hij heeft nu geen trike meer en kan hij die mensen die het nodig zijn niet meer meenemen voor een trikerit. Tot overmaat van ramp blijkt de trike alleen maar WA verzekerd te zijn, terwijl Willem er van uit was gegaan dat de trike goed was verzekerd. Dit betekent voor Willem dat hij niks van zijn brandverzekering terug krijgt voor de trike, omdat elk voertuig met kenteken een eigen verzekering moet hebben om het vergoed te krijgen.

Nu is de Stichting CS riders een crowd funding gestart. Ze hopen dat zo veel mogelijk mensen een bijdrage willen doen, zodat Willem weer snel terug op de trike kan en de mensen die het zo nodig zijn, weer mee kan nemen op zijn trike. Iedere euro telt, en met elkaar kunnen we er vast en zeker voor zorgen dat we weer een blije Willem op zijn trike zien, en met hem enorm veel blije kinderen en ouderen. Dit is de link waar men kan gaan doneren https://www.doneeractie.nl/help-willem-weer-op-de-trike/-37308

Tevens wordt er op zondag 11 augustus een ride out georganiseerd, een rit voor motoren, trikes, zijspannen, oldtimers over een afstand van 100 km. Deze rit zal door Willem worden uitgezet. Hij zal er deze dag ook zelf bij zijn. De inleg voor deze rit zal 10 euro bedragen, (meer mag natuurlijk altijd). Vanaf 10 uur wordt er verzameld aan de Oerdeweg 23 Wedde. Hier wordt gestart om 11 uur. Koffie, cake en andere versnaperingen zullen hier ook te koop zijn. Ook deze opbrengst zal volledig ten goede komen aan de Trike voor Willem. Laten we er een geweldige ride out van gaan maken en Willem weer op de trike helpen!

Eerder verschenen:

Figuranten gezocht voor spooktocht in Oude Pekela op 26 oktober
Opbouw Spelweek Boven Pekela van start
VAN HARTE: Michael Bleuming is 40 jaar geworden
Boosheid om wegvangen en doden tien ganzen bij Heeresmeer
9 t/m 15 september: Week van de Alfabetisering
Zuiderveen Festival op zaterdag 24 augustus
Ride Out voor Pekelder brandgedupeerde triker Willem Kooiman
Brandweer verwijderd loshangende takken in Nieuwe Pekela
Jouw bedrijf online vindbaar laten maken in Pekela
26 oktober: Spooktocht Oude Pekela
Het is leer wat de klok slaat
VAN HARTE: Silvester Mook is vandaag 30 jaar geworden
VAN HARTE: Jan is vandaag 39 jaar geworden
Feest bij Brengstation Pekela: Be Eling gaat met vroegpensioen
Verdubbeling N366 bij Nieuwe Pekela vordert [FOTO'S]
Programma zomeractiviteiten voor kinderen in Oude Pekela
Vakantie voor Bloemetje van de Week
Brandweer Oude Pekela opgeroepen voor zeer grote brand in Blijham
Loonbedrijf Moed: Voor het persen van grote pakken of ronde balen stro!
Verslag 2e viswedstrijd voor bejaarden en mensen met een lichte beperking

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

tbrsatr2ll2p1vdu30ovgbn2o7