Eurovisie Songfestival - Waar talenten groot zijn geworden

Screenshot Eurovision.tv

Geplaatst: donderdag 16 mei 2019 om 15:40 | Views: 1773

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Droom jij wel eens? Dromen over niet meer dromen, maar doen? Je spullen te pakken en die stap te zetten naar het vervullen van je dromen, met een kans op de winst van je leven? Dat is wat inmiddels duizenden getalenteerde zangers al hebben gedaan. Zij maakten de beslissing om hun kans op de winst van hun leven te gaan wagen. Stoppen met dromen en doen!

Diepzinnige woorden, woorden waar je even over na moet denken. En deze diepzinnigheid komt allemaal uit het Eurovisie Songfestival. Alle potentiële winnaars wachten met smart de uitslag van de grote finale van het Songfestival van komende zaterdag 18 mei af. Ben jij niet een van deze zangtalenten, maar wil jij wel kans maken op mogelijk de winst van je leven? Dan is het Unibet Eurovision Wonderland de plaats waar jouw dromen mogelijk uitkomen. Heb jij een inschatting gemaakt van de deelnemers en denk jij te weten wie de winnaar van het Eurovisie Songfestival van 2019 gaat worden, claim dan die winnaar al voordat de jury dit doet. Je bekijkt het enerverende Songfestival van Tel Aviv 2019 en leg snel de door jou beoogde winnaar vast.

Songfestival voor en Songfestival na. In deze tijd van het jaar hoor je er iedereen over. Maar wat is dat Eurovisie Songfestival nu eigenlijk? Het Songfestival wordt ieder jaar in mei georganiseerd, al sinds 1956. Het is een zangwedstrijd voor leden van de Europese Radio-unie, de EBU. Omdat niet alleen Europese landen lid zijn van deze unie, zijn er ook landen van buiten de EU die deelnemen aan het Songfestival. De naam Eurovisie Songfestival biedt een podium voor zangtalent uit een flinke diversiteit aan landen.

Met alweer de 64ste editie van het Songfestival wordt een serieuze stap gezet naar een podium wat al een eeuw de ruimte biedt aan talent om zich bekend te maken aan het grote publiek. Misschien was het je nog niet bekend, maar bekende muzikanten als ABBA en Celine Dion hebben deze stap jaren geleden ook gezet, met alle bekende successen als gevolg!

Ieder jaar zijn de verwachtingen weer hooggespannen. Verwachtingen op het gebied van verrassende, bijzondere en grappige acts. Dit jaar zijn in de eerste halve finale landen als België, Finland, Georgië, Montenegro, Portugal en Polen al gestrand, terwijl we zaterdag in de grote finale opnieuw mogen genieten van Australië, Wit-Rusland, Cyprus, Tsjechische Republiek, Estland, Griekenland, Ijsland, San Marino, Servië en Slovenië. 

De internationale vakjury heeft niet alleen een stem in wie er in de finale met de winst vandoor gaat. Ook de kijkers thuis hebben een stem in wie de winst van het Eurovisie Songfestival dit jaar achter zijn of haar naam mag schrijven. Dit is belangrijk voor de deelnemers om mee te nemen in hun optreden.

Al sinds de start van het Songfestival genieten Europese kijkers van de optredens. Niet veel later werd de show ook wereldwijd uitgezonden. Daardoor is het niet alleen de langstlopende wedstrijd op televisie, maar ook het langstlopende televisieprogramma wereldwijd. Een titel om trots op te zijn.

Eerder verschenen:

22 t/m 28 juli: Weektoerooi TC Nieuwe Pekela Open
Bewoners ongerust over eikenprocessierups in bomen aan Vijverlaan
Nieuwe Pekela krijgt een nieuwe straat: Praam
VAN HARTE: Maurice van Vulpen is 19 jaar geworden
Gewonde kat gevonden in bossen bij voetbalveld Nieuwe Pekela
Huurders in Pekela benoemen veel knelpunten in enquête
VAN HARTE: Coba Nieboer ziet Sarah!
Zomerlezen: Bibliotheek leest voor aan ouderen
Leerlingenraad cbs de 7-Sprong organiseert opruimdag
Jan van der Laan met pensioen
Zempo FITNESS: beperkte openingstijden van 29 juli t/m 16 augustus
Een echte leren tas is niet duur, wel duur-zaam
2 oktober: Uniek concert met Toby Beard in de Kiepe
Familie Schuilingkamp wint viswedstrijd Feiko Clockschool
Gemeente wil geen langparkeerders meer op Raadhuisplein
Pekelder Shanty PlusKoor zorgt voor vrolijke noot op jachthavenmarkt
Examens bij Judo Instituut Noord groot succes
Judokampioenen uit Pekela in Bellingwolde
Prachtig tuinconcert met popduo Weima & van der Werf op de Wildeplaats
Vandaag: Jachthavenfeest bij de haven in Oude Pekela

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

2eskjj7am514qe5p2esdg9a4e6