Eurovisie Songfestival - Waar talenten groot zijn geworden

Screenshot Eurovision.tv

Geplaatst: donderdag 16 mei 2019 om 15:40 | Views: 5249

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Droom jij wel eens? Dromen over niet meer dromen, maar doen? Je spullen te pakken en die stap te zetten naar het vervullen van je dromen, met een kans op de winst van je leven? Dat is wat inmiddels duizenden getalenteerde zangers al hebben gedaan. Zij maakten de beslissing om hun kans op de winst van hun leven te gaan wagen. Stoppen met dromen en doen!

Diepzinnige woorden, woorden waar je even over na moet denken. En deze diepzinnigheid komt allemaal uit het Eurovisie Songfestival. Alle potentiële winnaars wachten met smart de uitslag van de grote finale van het Songfestival van komende zaterdag 18 mei af. Ben jij niet een van deze zangtalenten, maar wil jij wel kans maken op mogelijk de winst van je leven? Dan is het Unibet Eurovision Wonderland de plaats waar jouw dromen mogelijk uitkomen. Heb jij een inschatting gemaakt van de deelnemers en denk jij te weten wie de winnaar van het Eurovisie Songfestival van 2019 gaat worden, claim dan die winnaar al voordat de jury dit doet. Je bekijkt het enerverende Songfestival van Tel Aviv 2019 en leg snel de door jou beoogde winnaar vast.

Songfestival voor en Songfestival na. In deze tijd van het jaar hoor je er iedereen over. Maar wat is dat Eurovisie Songfestival nu eigenlijk? Het Songfestival wordt ieder jaar in mei georganiseerd, al sinds 1956. Het is een zangwedstrijd voor leden van de Europese Radio-unie, de EBU. Omdat niet alleen Europese landen lid zijn van deze unie, zijn er ook landen van buiten de EU die deelnemen aan het Songfestival. De naam Eurovisie Songfestival biedt een podium voor zangtalent uit een flinke diversiteit aan landen.

Met alweer de 64ste editie van het Songfestival wordt een serieuze stap gezet naar een podium wat al een eeuw de ruimte biedt aan talent om zich bekend te maken aan het grote publiek. Misschien was het je nog niet bekend, maar bekende muzikanten als ABBA en Celine Dion hebben deze stap jaren geleden ook gezet, met alle bekende successen als gevolg!

Ieder jaar zijn de verwachtingen weer hooggespannen. Verwachtingen op het gebied van verrassende, bijzondere en grappige acts. Dit jaar zijn in de eerste halve finale landen als België, Finland, Georgië, Montenegro, Portugal en Polen al gestrand, terwijl we zaterdag in de grote finale opnieuw mogen genieten van Australië, Wit-Rusland, Cyprus, Tsjechische Republiek, Estland, Griekenland, Ijsland, San Marino, Servië en Slovenië. 

De internationale vakjury heeft niet alleen een stem in wie er in de finale met de winst vandoor gaat. Ook de kijkers thuis hebben een stem in wie de winst van het Eurovisie Songfestival dit jaar achter zijn of haar naam mag schrijven. Dit is belangrijk voor de deelnemers om mee te nemen in hun optreden.

Al sinds de start van het Songfestival genieten Europese kijkers van de optredens. Niet veel later werd de show ook wereldwijd uitgezonden. Daardoor is het niet alleen de langstlopende wedstrijd op televisie, maar ook het langstlopende televisieprogramma wereldwijd. Een titel om trots op te zijn.

Eerder verschenen:

R.K. Jenaplan-Freinetschool St. Willibrordus viert 100 jaar Jenaplan
Gezellige bingomiddag van de Zonnebloem in MFC de Binding
5 mei: Classic demo races georganiseerd door Rijdend Motorsport Museum
Burgemeester Jaap Kuin zaagt Old Ambt Meubelen open
VV Damacota introduceert de Damacota (in)wisselbeker!
Ruim 250 wandelaars tijdens derde editie Roegbainder wandeltocht
1 juni: Feest voor kinderen bij seizoensafsluiting VV Damacota
Gezelligheid bij maandelijkse Muziek Vitaminen in MFC de Binding
CDA Pekela nodigt u uit de balans op te maken
Pekelders tonen hun geschilderde bruggen in winkelcentrum de Helling
Roegbainders glorieuze winnaar van Strijd om Pekels Goud
Muzikanten Excelsior trotseren kou tijdens buitenconcertjes
Kabelbaan, heksentoren of het zandhuis met tafel en kraan?
11 mei: Open Nederlands Kampioenschap Kaaibakken bij Wel Wait
Diamanten bruidspaar Zijlstra viert feest
Gezond, lekker en gratis thuisbezorgd door Maaltijdservice Oosterlengte
Echtpaar De Vries viert 60-jarig huwelijksjubileum
25 april: Kom fysiotherapeute Inge Lenting uitzwaaien; ze gaat met pensioen!
Nij Begun de goudpot aan het einde van de regenboog?
Sponsor Vera uit Nieuwe Pekela om te bouwen aan verandering in Rwanda!

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

tec3n8ak793qqmgsb5mc4g0p45