Eurovisie Songfestival - Waar talenten groot zijn geworden

Screenshot Eurovision.tv

Geplaatst: donderdag 16 mei 2019 om 15:40 | Views: 1372

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Droom jij wel eens? Dromen over niet meer dromen, maar doen? Je spullen te pakken en die stap te zetten naar het vervullen van je dromen, met een kans op de winst van je leven? Dat is wat inmiddels duizenden getalenteerde zangers al hebben gedaan. Zij maakten de beslissing om hun kans op de winst van hun leven te gaan wagen. Stoppen met dromen en doen!

Diepzinnige woorden, woorden waar je even over na moet denken. En deze diepzinnigheid komt allemaal uit het Eurovisie Songfestival. Alle potentiële winnaars wachten met smart de uitslag van de grote finale van het Songfestival van komende zaterdag 18 mei af. Ben jij niet een van deze zangtalenten, maar wil jij wel kans maken op mogelijk de winst van je leven? Dan is het Unibet Eurovision Wonderland de plaats waar jouw dromen mogelijk uitkomen. Heb jij een inschatting gemaakt van de deelnemers en denk jij te weten wie de winnaar van het Eurovisie Songfestival van 2019 gaat worden, claim dan die winnaar al voordat de jury dit doet. Je bekijkt het enerverende Songfestival van Tel Aviv 2019 en leg snel de door jou beoogde winnaar vast.

Songfestival voor en Songfestival na. In deze tijd van het jaar hoor je er iedereen over. Maar wat is dat Eurovisie Songfestival nu eigenlijk? Het Songfestival wordt ieder jaar in mei georganiseerd, al sinds 1956. Het is een zangwedstrijd voor leden van de Europese Radio-unie, de EBU. Omdat niet alleen Europese landen lid zijn van deze unie, zijn er ook landen van buiten de EU die deelnemen aan het Songfestival. De naam Eurovisie Songfestival biedt een podium voor zangtalent uit een flinke diversiteit aan landen.

Met alweer de 64ste editie van het Songfestival wordt een serieuze stap gezet naar een podium wat al een eeuw de ruimte biedt aan talent om zich bekend te maken aan het grote publiek. Misschien was het je nog niet bekend, maar bekende muzikanten als ABBA en Celine Dion hebben deze stap jaren geleden ook gezet, met alle bekende successen als gevolg!

Ieder jaar zijn de verwachtingen weer hooggespannen. Verwachtingen op het gebied van verrassende, bijzondere en grappige acts. Dit jaar zijn in de eerste halve finale landen als België, Finland, Georgië, Montenegro, Portugal en Polen al gestrand, terwijl we zaterdag in de grote finale opnieuw mogen genieten van Australië, Wit-Rusland, Cyprus, Tsjechische Republiek, Estland, Griekenland, Ijsland, San Marino, Servië en Slovenië. 

De internationale vakjury heeft niet alleen een stem in wie er in de finale met de winst vandoor gaat. Ook de kijkers thuis hebben een stem in wie de winst van het Eurovisie Songfestival dit jaar achter zijn of haar naam mag schrijven. Dit is belangrijk voor de deelnemers om mee te nemen in hun optreden.

Al sinds de start van het Songfestival genieten Europese kijkers van de optredens. Niet veel later werd de show ook wereldwijd uitgezonden. Daardoor is het niet alleen de langstlopende wedstrijd op televisie, maar ook het langstlopende televisieprogramma wereldwijd. Een titel om trots op te zijn.

Eerder verschenen:

Medailleregen bij SV Dynamica
Noordster JO15-1 Kampioen
Noordster JO11-1 kampioen na overwinning op WVV JO11-2
8 en 9 juni: Jubileumeditie Heeresveld Concours in Nieuwe Pekela
8 juni: 30e Schutsemarkt in Nieuwe Pekela!
Als Waed voorleest, is de klas stil
Competitie tot op de laatste dag spannend na nederlaag tegen Bergum
25 mei: Kledingbeurs voor de minima aan Holland Marsh 17 D
9 en 10 juni: Oostwold Airshow
Pekelder Boys wint van Zwartemeerse Boys en gaat nacompetitie spelen
1 juni: Drie Pekelder kerken open tijdens Kerkenpad Oost-Groningen
15 juni: Schnitzel en patat viswedstrijd door HSV De Beurs
Veel rook bij bermbrand aan Zuiderveen/Oogstweg bij Oude Pekela
Tour de Pekela voor nieuwe inwoners van Pekela
Wijziging inzameling huisvuil met Hemelvaart en Pinksteren
25 mei: Dag van de Hond bij de Renbaan in Oude Pekela
Brandweer Pekela viert 'met spoed' 50e verjaardag Klaas Jan Hulsebos
Weekendafsluiting en langdurige afsluiting op- en afritten Veendam-Nieuwe Pekela
Commissaris der Koning, René Paas, bezoekt Pekela
Groningse en Drentse leerlingen lezen 39.235 boeken

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

be60apookn1n22f7m6lmdfskb7