Dit zijn de kosten van het rijden van een auto in 2019

Geplaatst: donderdag 16 mei 2019 om 11:40 | Views: 2844

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Benieuwd naar de kosten van het rijden van een auto in 2019? Dan zijn er een aantal dingen waar u op kunt letten. Hierbij kunt u denken aan uw autoverzekering, brandstofverbruik en het aantal kilometers dat u met de auto rijdt. In dit artikel wordt informatie verstrekt over hoe de kosten van het rijden in een auto makkelijk berekend kan worden. Daarnaast wordt er ook verteld hoe deze kosten zo laag mogelijk gemaakt kunnen worden voor u. Nieuwsgierig? Dan raden wij u aan om dit artikel vooral verder te lezen.

Het kijken naar uw autoverzekering
Eén van de manieren om de kosten van het rijden in een auto in 2019 te bepalen is door kritisch te kijken naar de kosten van uw autoverzekering. Zo is het mogelijk om tot wel €200,- op jaarbasis te besparen op enkel uw autoverzekering. Als u zoekende bent naar een goedkopere autoverzekering of als u wilt zien welke mogelijkheden er voor u liggen, dan is er iets handigs ontwikkelt. Het zoeken naar een goedkope autoverzekering kan namelijk aardig veel tijd en moeite kosten. Echter is dit helemaal niet nodig. Zo zijn er websites ontwikkelt zoals overstappen.nl waar u in één oogopslag kunt zien wat het voordeligst is voor u.

Er is namelijk een handige zoektool ontwikkelt waar u na het invullen van een aantal gegevens direct te zien krijgt wat uw mogelijk te besparen euro’s zijn. Na het invullen van uw kenteken, uw postcode, huisnummer en geboortedatum worden er 28 autoverzekeraars vergeleken. En dat met één klik op de knop!

Hoe wordt een autoverzekering berekend?
Hoe hoog de premie is voor uw autoverzekering, is afhankelijk van een aantal factoren. De ene factor is belangrijker voor de ene verzekeraar dan voor de ander. Het belangrijkste voor een verzekeraar is dat risico’s zo veel mogelijk uitgesloten worden (afgedekt worden). Kort gezegd, alles aan u en uw auto wat een grote kans op risico meebrengt zal de kosten van de premie omhoog brengen. De belangrijkste factoren waar naar gekeken worden en waar u voor uzelf rekening mee kunt houden zijn: de auto zelf uiteraard, uw adres, uw leeftijd, het aantal jaren zonder schade en het aantal gereden kilometers.

Het aanvragen van een autoverzekering
Bij het aanvragen van een autoverzekering wordt voornamelijk op basis van deze factoren een bedrag opgesteld. Om te kijken of andere verzekeraars hierbij in de buurt zitten (hoger of lager) kunt u zelf ook uw autoverzekering berekenen. Ook dit kan op overstappen.nl door middel van een handige zoektool.

Eerder verschenen:

Medailleregen bij SV Dynamica
Noordster JO15-1 Kampioen
Noordster JO11-1 kampioen na overwinning op WVV JO11-2
8 en 9 juni: Jubileumeditie Heeresveld Concours in Nieuwe Pekela
8 juni: 30e Schutsemarkt in Nieuwe Pekela!
Als Waed voorleest, is de klas stil
Competitie tot op de laatste dag spannend na nederlaag tegen Bergum
25 mei: Kledingbeurs voor de minima aan Holland Marsh 17 D
9 en 10 juni: Oostwold Airshow
Pekelder Boys wint van Zwartemeerse Boys en gaat nacompetitie spelen
1 juni: Drie Pekelder kerken open tijdens Kerkenpad Oost-Groningen
15 juni: Schnitzel en patat viswedstrijd door HSV De Beurs
Veel rook bij bermbrand aan Zuiderveen/Oogstweg bij Oude Pekela
Tour de Pekela voor nieuwe inwoners van Pekela
Wijziging inzameling huisvuil met Hemelvaart en Pinksteren
25 mei: Dag van de Hond bij de Renbaan in Oude Pekela
Brandweer Pekela viert 'met spoed' 50e verjaardag Klaas Jan Hulsebos
Weekendafsluiting en langdurige afsluiting op- en afritten Veendam-Nieuwe Pekela
Commissaris der Koning, René Paas, bezoekt Pekela
Groningse en Drentse leerlingen lezen 39.235 boeken

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

ov7iot4b9pcj6egeb4dgtupaj0