Rijschool-Petra: met oog voor de leerling!

Geplaatst: woensdag 21 juni 2017 om 13:20 | Views: 15995

OUDE PEKELA - Rijschool-Petra uit Oude Pekela is nu een kleine 2 jaar actief in Oude Pekela en omgeving. Sinds vorig jaar Maart werkt Hindrik ook als instructeur bij de rijschool en later in dit jaar komt er nog een mannelijke instructeur bij. De rijschool merkt dat ze nu veel mond op mond reclame krijgen, en dat dit ook buiten Oude Pekela het geval is.

Petra: ‘Door mijn vele jaren ervaring als instructeur, ben ik mij bezig gaan houden met het ontwikkelen van een opleidingsplan dat goed werkt. Ons motto was altijd al: ‘Beter 100% rijles dan 30% korting!’ Maar wij willen ook het liefst dat elke leerling in 1x slaagt. Daarom bieden we naast een gratis proefles ook een instappakket aan voor 500 euro! Dit is een pakket waar 8 rijlessen inzitten (1 tijdens het examen) 1 regulier rij examen en een dagcursus theorie inclusief examen via Nutheorie in Groningen. We proberen steeds 3 leerlingen op dezelfde dag te krijgen, want wij hanteren ook een haal- en brengservice! De dagcursus is heel erg in trek bij de jeugd, zodat ze wat sneller van het leren af zijn. Wij werken met de beste organisatie van Nederland samen, die het hoogste slagingspercentage heeft. Het leren toepassen van de regels doen we in de auto! www.nutheorie.nl

Na een paar lessen heb je een beter beeld van hoe iemand is en hoe snel hij/zij leert. Daarna kijken we welk pakket we er achteraan doen of dat we verder gaan met lossen lessen. Bij ons is alles bespreekbaar, ook de betalingen in termijnen is afgestemd op de kandidaat!

Wanneer de leerling ons advies opvolgt, dan staan we voor onze kwaliteit! Mocht hij /zij toch zakken, dan heeft de kandidaat recht op gratis onbeperkt herexamens. Wij zijn wel voorstander om iedere leerling vóór ze op examen gaan, iets extra's mee te geven, maar het is zeker niet de bedoeling dat leerlingen onnodig veel lessen extra moeten nemen! Het niveau is behoorlijk hoog en een keer proberen zorgt voor veel problemen, daarom beter voor de 1e keer gaan. Dit kost minder, en je zelfvertrouwen wordt niet beschadigd!

Wanneer je voor een rijschool kiest, is er een aantal zaken waar je op moet letten! We merken dat er nog veel verschil tussen de rijscholen zit, wat ten koste van de leerling gaat! Omdat de leerling geen vergelijkingsmateriaal heeft, denkt men al snel dat het zijn of haar fout is als ze een paar keer zakken. Maar het grootste deel heeft de rij instructeur in handen.
- Neem een proefles (voor de klik is dit heel belangrijk)
- Vraag de instructeur naar zijn begeleiderspas (er rijden instructeurs rond zonder geldige pas) Die gaan dus ook niet mee met het examen!
- Zoek het slagingspercentage op (via Google of via het CBR). Het percentage moet boven het gemiddelde zitten.
- Vraag of de instructeur meerijdt met alle ritten (tussentijdse toets, examen, en soms een medische testrit). Het CBR adviseert dit ook. Laat je niet van de wijs brengen met mooie uitspraken dat het beter is van niet! Wij rijden altijd mee, tenzij de leerling dit echt niet wil!
- En heb je een rijschool gevonden, blijf dan altijd naar je gevoel luisteren. Ook moet je het gevoel hebben dat je elke keer een beetje leert. De instructeur moet de eerste tijd veel aan het woord zijn, en naarmate je langer lest, zal dit minder worden! Autorijden is het automatiseren van schakelen en kijken. Wanneer je dit onder de knie hebt dan heb je tijd om de regels goed toe te passen, en leer je om elke situatie op een veilige manier op te lossen.

Wanneer een leerling bij ons meer lessen nodig heeft dan het gemiddelde (35 a 40), dan kunnen de ouders ook mee rijden! Jammer genoeg zijn we niet allemaal gelijk. En om misverstanden en frustratie te voorkomen, bieden we deze oplossing aan. En zo hebben we nog meer situaties die voorkomen en oplossen. Bij ons is alles bespreekbaar en we houden niets achter. Wij zijn er voor de leerling! Wil je meer informatie dan kun je kijken op de website. www.rijschool-petra.nl.'

Eerder verschenen:

We zullen fysiotherapeute Inge Lenting gaan missen!
BINGO op Hendrik Westerschool in aanloop naar Koningsspelen
Gerard Bruning onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau
B&W komt over de Badde om bruggenkunst te bewonderen
Dubbele subsidie voor bewoners van proeftuin alleen nog in 2024 beschikbaar
Uitslag verloting 2024 korfbalvereniging WSS
Eerste Jumbo tegoedbonnen uitgereikt aan winnaars Glasvezel Pekela loterij
Pekela zoekt leden voor een Adviesraad Sociaal Domein
Badmintonvereniging Oude Pekela organiseert Zomertoernooi
VAN HARTE: Elsinus Kok 'Kokkie' is 60 jaar geworden
VAN HARTE: Jeroen Kuiper is 45 jaar geworden!
Voorlichtingsmiddag over online veiligheid voor senioren in Oude Pekela
4 mei: Hervormde kerk Nieuwe Pekela haalt oud papier op
Palen geïnstalleerd om Unionbrug in Oude Pekela te beschermen
Creatieve leerlingen Dollard College tonen burgemeester kunstmaquettes
Twee inwoners van Pekela krijgen Nederlandse nationaliteit
27 april: Oranje Bevrijdingsconcert in de Binding
R.K. Jenaplan-Freinetschool St. Willibrordus viert 100 jaar Jenaplan
Gezellige bingomiddag van de Zonnebloem in MFC de Binding
5 mei: Classic demo races georganiseerd door Rijdend Motorsport Museum

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

8jf9nnfg8f9vsaoodtcoi297h2