Korfballers WSS 1 en WSS 2 verliezen beide op eigen terrein

Geplaatst: zondag 17 april 2016 om 22:15 | Views: 3571

Auteur: Andry Hoving

OUDE PEKELA - De korfballers van WSS 1 en 2 speelden zondag beide thuis. WSS 2 ontving Nic / Alfacollege 4 uit Groningen en verloor met 10 - 24. WSS 1 ontving rode lantaarndrager Vitesse 1 uit Beilen en verloor de westrijd met 20 - 24. Lees hieronder de wedstrijdverslagen.

WSS 2
Het was voor het 2e in het begin tegen een goede tegenstander even zoeken naar de juiste combinaties en ondanks een redelijk aanvalsspel was het Nic die gestaag aan een voorsprong begon te werken. Wss 2 creëerde wel kansen, maar wist te weinig te verzilveren en daardoor bleef het gat groeien. De ruststand werd bepaald op 5 - 12. In de 2e helft eigenlijk hetzelfde wedstrijdbeeld. Het 2e is hard blijven werken, maar kon niet tippen aan het scorend vermogen van de tegenstander. De eindstand was een duidelijke 10 - 24

WSS 1
WSS 1 staat op een degradatie plek en vandaag kwam Vitesse 1 op bezoek. De enige ploeg die onder ons staat. Enorm veel druk op deze wedstrijd want de punten zijn hard nodig. Er werd vanaf het begin met veel beleving gespeeld en waar de ballen bij Vitesse wel door de korf vielen, gingen ze aan onze kant na goede aanvallen en vele kansen niet door het mandje. Hierdoor wist Vitesse uit te lopen naar een 9 - 14 ruststand. In de 2e helft bleven we gaan tot het uiterste om de wedstrijd te kunnen keren, maar ondanks dat de 2e helft werd gewonnen met 11 - 10 wist Vitesse de wedstrijd naar zich toe te trekken. Eindstand was 20 - 24