Index/Bedrijvengids
Becker Installatietechniek
A. Reindersstraat B 40
9663 PL Nieuwe Pekela
T. 0597 646530
Email: info@becker-installatietechniek.nl
 
Bedrijfsprofiel
Sinds begin tachtiger jaren zijn wij gevestigd in Nieuwe Pekela, het centrum tussen de drie kernen Stadskanaal, Veendam en Winschoten, op het kruispunt van de autowegen N366-N367. Wij zijn een middelgroot installatie-bedrijf, gecertificeerd VNI-installateur, en werken voor particulieren, zakelijke bedrijven en instellingen.

Aan de Albert Reijndersstraat B 40, direct gelegen aan het industrieterrein Pekelwerk, vindt u ons bedrijfspand met showroom. In deze showroom tonen wij u de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van Installatie-Techniek, sanitair en sfeerverwarmng. Samen met u ontwerpen we de mooiste badkamers. Van ontwerp tot oplevering, met optimale nazorg. Ons bedrijf verzorgt complete installaties op het gebied van (sfeer)verwarming, gas, water, sanitair en loodgieters werkzaamheden.

Door een goed voorraadbeheer kunnen wij u altijd snel en vakkundig helpen. Ons vakbekwaam, goed geschoold en gemotiveerd personeel staat dagelijks voor u klaar om de installatie van uw wensen te maken.

Vanaf de eerste orienterende gesprekken tot en met een optimale nazorg heeft u in Becker Installatie Techniek een betrouwbare partner.


bp9gr2po0rpq0kkq11tn35g7k2