Index/Bedrijvengids
ABO Bewind
9501NG Stadskanaal
T. 0599-610019
Email: info@abobewind.nl
 
Bedrijfsprofiel
Wij hebben, vrijblijvend, open spreekuur iedere 1 ste dinsdag van de maand
Adres: 
H.J. Kniggestraat 59, 9501 NG Stadskanaal, of telefonisch 0599-610019 

ABO Beschermend Bewind - Budget Beheer en Mentorschap

Wat doen wij ?
Wij bieden cliënten een stukje rust met betrekking tot hun geldzaken. Bijvoorbeeld: cliënten die zelf hun geldzaken niet meer willen of kunnen beheren of niet dit meer bij familie willen onderbrengen.

Maar ook daar waar geldproblemen een (te) groot onderdeel van het leven zijn gaan worden en waarvan u denkt dat u er niet meer uit kunt komen. Ook dan kunnen wij er voor u zijn en u de helpende hand bieden.

Voor wie zijn we er ?
Iedereen die onze hulp wil op financieel gebied. Voor diegenen die de Nederlandse taal niet beheersen kunnen wij een tolk regelen.

Hoe doen wij dat ?

Er zijn 2 mogelijkheden.

1. Onder Beschermend Bewind,
Dit wil zeggen dat we via de rechtbank uw financiële zaken beheren, niets engs aan, maar ons kantoor moet dan verantwoording afleggen over uw financiële zaken, via de rechter. Wel zo zeker en vertrouwd.

2. Onder Budget Beheer,
Dit is meer vrijblijvend; en o.a. voor cliënten die hun financiën niet zelf kunnen beheren of willen beheren maar toch, samen met ons, controle over hun financiën willen houden.

Naast financiële hulp bieden wij ook Mentorschap aan

Dit is voor iedereen die zijn of haar persoonlijke belangen niet meer of hooguit gedeeltelijk kan behartigen. Bij mentorschap blijft u wel handelingsbekwaam. Wij adviseren u hierbij.

Waarin onderscheiden we ons ?
In ons sociaal beleid. ABO Bewind en zijn medewerkers/-sters beoordelen en veroordelen niemand, maar denken mee en zoeken juist naar oplossingen.

Wij hebben respect voor iedereen die bij ABO komt om zijn of haar financiële zaken te regelen en voor iedereen die zijn of haar problemen wil oplossen

Wij staan voor u klaar om mee te denken richting oplossingen die nodig zijn om de zaken weer goed te laten verlopen

Ons kantoor onderscheidt zich door een open en niet dwingend beleid.
Wanneer u bij ons onder beheer komt krijgt u van ons een code en wachtwoord waarmee u 24 uur per dag uw financiën kunt inzien.

Wilt u geheel vrijblijvend geïnformeerd worden dan kunt u ons via onderstaand email adres of telefoon nr. bereiken.

ABO Bewind, Postbus 34, 9500AA Stadskanaal
info@abobewind.nl , Tel. Nr. 0599 658869
www.abobewind.nl


3t8uc6d1e2hr48me0bvcrg2557