Index/Bedrijvengids
Feikens Montage
Veemstede 32
9665 ED Oude Pekela
T. 0597 615532
Email: info@feikensmontage.nl
 
Bedrijfsprofiel
Feikens Montage… uw kunststof specialist!

Bent u op zoek naar een leverancier van kunststof producten die met u meedenkt en weet waar hij het over heeft betreffende de verkoop maar ook de montage, dan bent u bij Feikens Montage aan het juiste adres.

In het contact met onze klanten luisteren wij aandachtig naar uw wensen, wij bespreken met U de mogelijkheden bij u aan huis, wij hebben dan proefstukken bij ons zodat u het materiaal, de kleuren, de structuren enz. op uw gemak kunt bekijken, aan de hand van alle verzamelde gegevens brengen wij schriftelijk een offerte uit op maat. Deze service is uiteraard gratis. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak, wij helpen u graag bij de juiste keuze.

Wij geven uw woning de aandacht dat hij verdient!

Kozijnen
Wij leveren hoogwaardig kwaliteit kozijnen van het topmerk K-vision en deuren van o.a. Deureka, Polytec en Rofex, het aanzicht moet in het totaalplaatje passen, zoekt u vlak, verdiept met een sprongetje, of gewoon verdiept profiel, zoekt u een vast raam of een draai/kiep raam, alles met of zonder houtnerf, het is allemaal mogelijk.

Dakgoten
Voor vrijwel elke denkbare bouwstijl leveren wij Patentgoot℗ dakgoten, windveren en boeidelen. Wij combineren deze kwaliteitsproducten met onze vakmanschap voor een betaalbare prijs.

Natuurlijk kunnen goten, windveren en boeidelen keurig op elkaar worden aangesloten zodat overal waar onderhoud normaal gesproken nodig is, alles keurig ingepakt en beschermd is.

Gevelbekleding
Via onze leveranciers leveren en monteren wij gevelbekleding van de hoogste kwaliteit. Gevelbekleding is uitermate geschikt voor het bekleden van alle soorten gevels, zijwangen van dakkapellen, dakoverstekken en dakranden, uiteraard onderhoudsarm (nooit meer schilderen), kleurvast en weerbestendig met een bijzonder lange levensduur.

In ons aanbod zit o.a.;
- Keralit Gevelpanelen
- Deeplas, Keralit en Patentgoot Dakrandpanelen
- Dakgootbekleding van Patentgoot, Keralit en Deeplas

Kunststof Dakramen
Sinds kort zijn wij ook erkende dealer van 4LOOK Nederland kunststof dakramen, wij bieden een compleet assortiment dakramen in volledig kunststof. De dakramen zijn te verkrijgen in vele standaard afmetingen welke gelijk zijn als bij de overige merken dakramen. Een ander type / merk dakraam vervangen is dan ook heel eenvoudig. Heeft u een sparing waar u helemaal niets in kunt vinden in de standaard maten hebben we zelfs de mogelijkheid uw dakraam op maat te maken.

Insectenwering
Feikens Montage is uw erkende dealer van NovaTrade Insectenwering. Wij leveren passende horren voor bijna alle ramen en deuren. Als kunststof Specialist in eerste instantie voor ramen en deuren van kunststof maar inmiddels ook voor uw houten en aluminium ramen en deuren, naar binnen of buiten draaiende deuren, schuifdeuren of draai- kiepramen.

Wij leveren onder andere:
Rolhordeur Liberaid met SlideControl systeem, hordeur Plissé en inzethorren voor draai- kiepramen.

Kortom, kunststof heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Het is bestand tegen alle weersinvloeden, rotvrij, eenvoudig te reinigen, duurzaam, milieuvriendelijk en kleurvast. Bovendien beschikt kunststof over een hoge slagvastheid, zijn de kozijnen bijvoorbeeld inbraakwerend en zeer functioneel door de  draai- kiep- en schuifmogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden, neem een kijkje op onze website voor meer informatie en bel gerust, wij helpen u graag bij de juiste keuze, kunststof producten koopt u tenslotte ook niet elke dag.


a1aumlbggb0urmnocoakolrdv1