Maak uw woning nog aantrekkelijker met een BODEGA43 wijnklimaatkast

Geplaatst: dinsdag 23 november 2021 om 15:05 | Views: 3634

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - De woningmarkt is een hetze geworden met het weinige aanbod van huizen binnen Nederland. Prijzen van woningen stijgen almaar en de huur doet precies hetzelfde. Om alsnog een leuke plek te vinden voor een nieuwe woning is het speuren op het internet naar nieuwe onlangs vrijgekomen woningen of nieuwbouwprojecten. De koop, verkoop of verhuur van een woning is een heuse strijd geworden.

Wie is er als eerste bij, wie biedt het meest, of wat biedt de woning zowel maken een heel verschil in hoe snel of voor welke prijs een woning gekocht, verkocht, gehuurd of verhuurd wordt. Het aantrekkelijk maken van een woning heeft invloed op deze facetten. Dit kan door een nieuwe keuken te installeren, de tuin te moderniseren of door wat extra luxe en comfort te bieden. Hier is een BODEGA43 wijnklimaatkast onderdeel van. Wijn wordt steeds meer geconsumeerd, wat ertoe leidt dat er gevraagd wordt om een woning die “wijn-vriendelijk is”. De BODEGA43 wijnklimaatkast die de wijn optimaal in conditie houdt is hiervoor de uitgelezen kandidaat. 

Inbouw wijnklimaatkasten voor in de keuken

De inbouw wijnklimaatkasten van BODEGA43 zijn geluidsarm en hebben een zeer lage vibratie zodat wijn tot rust komt. De inbouw wijnklimaatkast BODEGA43-40 en de LuzVini LV45 en LuzVini LV46 beschikken over een actieve ventilator voor een constante temperatuur per zone en isolerend glas met UV-filter tegen verlies van aroma. De inbouw modellen zijn allemaal compressor wijnkoelkasten, zodat er een krachtig koelproces ontstaat in de wijnkoelkasten.

De BODEGA43-40 is een wijnklimaatkast 2 zones die geschikt is om alle soorten wijn te bewaren. In de BODEGA43-40 kun je probleemloos rode- en witte wijn naast elkaar bewaren, omdat de ideale bewaartemperatuur hetzelfde is. In de inbouw wijnkoelkast BODEGA43-40 kunnen 40 wijnflessen bewaard worden. De wijnkast heeft een blauwe led- display en touch panel. De inbouw wijnkoelkast heeft uittrekbare lades met houten roosters op kogellagers.

Het aanbod inbouw wijnkoelkasten van BODEGA43 met compressor zijn vanuit zowel technisch als esthetisch oogpunt dusdanig ontworpen, dat ze geschikt zijn voor zowel vrijstaande plaatsing als voor inbouw. Of de wijnklimaatkast nu vrijstaand wordt geplaatst of wordt ingebouwd, het design is altijd tijdloos en strak.

Je favoriete wijnen smaken immers het lekkerst als ze goed worden bewaard en op de juiste temperatuur worden geserveerd. Een ingebouwde wijnkast is niet alleen ideaal om een ​​voorraad wijnen in te bewaren en direct op temperatuur te serveren, maar ook in veel keukens een echte eyecatcher.

Ga mee met de tijd
Wonen in een huis die van alle gemakken voorzien is wil iedereen tegenwoordig. Meer thuis aan het werk of zelfs volledig thuis aan het werk vraagt om nogal wat aanpassingen. Tevens kan een extra voorziening de waarde van de woning of huurprijs doen verhogen. Comfort mag natuurlijk niet overgeslagen worden. Een airco tijdens de hete zomerdagen. Het hebben van een waterontharder.

Wat ook steeds meer gebeurt is het drinken van een wijntje tijdens het avondeten of in de avond voor de buis. Deze drinkt ieder natuurlijk het liefst op zijn best. Wat betekent dat de wijn de juiste temperatuur dient te hebben en goed gerijpt dient te zijn. Dit vraagt om een juiste opslaglocatie voor de wijn waar de wijn goed bewaard wordt en volgens de juiste omstandigheden geserveerd kan worden. Maar welke woning heeft dat tegenwoordig nou eigenlijk? Dat is toch alleen iets voor de rijke mensen? Een wijngrot of wijnkelder vraagt immers om een gigantische investering en mega veel ruimte. 

Een wijnklimaatkast voorziet de wijndrinker van een juist bewaarde en gekoelde wijn in stijl op een compacte en betaalbare wijze. De wijnklimaatkast kan heel eenvoudig ingebouwd worden in de keuken of ander interieur. Dankzij een handmatig instelbare temperatuurregeling wordt de wijn op ieder moment van de dag op de juiste temperatuur bewaard. Een BODEGA43 wijnklimaatkast 2 zones zorgt er zelfs voor dat er meerdere wijnsoorten in één apparaat gekoeld kunnen worden. De juiste luchtvochtigheid, luchtcirculatie en bescherming tegen uv-stralen zorgt ervoor dat de wijn tot rust komt en juist kan rijpen. Moderniseer de woning met een klimaatkast wijn en gooi nog hogere ogen bij potentiële kopers of huurders.

Eenvoudig en effectief
Een woning aantrekkelijk maken voor de woningmarkt vraagt niet om gekke ideeën of om verbouwingen waarbij alles over de kop gehaald wordt. Keep it simple! Neem bijvoorbeeld een huisarchitect in dienst welke op een relatief eenvoudige manier door middel van bijvoorbeeld ander meubilair zoals een kurk kruk uw wijnbeleving nog meer laat matchen. Een keuken vervangen hoeft niet per se. Een keuken upgraden voor de wijnliefhebber kan al snel gerealiseerd worden door een inbouw wijnklimaatkast in de bestaande keuken te installeren welke naadloos aansluit bij het design van de bestaande keuken.

Eerder verschenen:

25 april: Kom fysiotherapeute Inge Lenting uitzwaaien; ze gaat met pensioen!
20 april: Officiële opening showroom Old Ambt Meubelen in Oude Pekela
Nij Begun de goudpot aan het einde van de regenboog?
20 april: Kledingbeurs voor de minima aan Holland Marsh 17D Nieuwe Pekela
Sponsor Vera uit Nieuwe Pekela om te bouwen aan verandering in Rwanda!
21 april: Grunneger dainst in Hervormde kerk Nieuwe Pekela
12 en 13 juli Rock-On Outdoor Festival in het Boekhovenpark Nieuwe Pekela
Expositie 'Bruggen in beeld' in winkelcentrum de Helling
Organisatie klaar voor 3e Roegbainder wandeltocht
Auto brandt volledig uit aan Thorbeckelaan Oude Pekela
Nieuwe pand van Siefkes Vastgoed met een feestelijke knal officieel geopend
Vier teams strijden tegen elkaar tijdens 1e editie van slag om Pekels Goud
VAN HARTE: Aletta Bont is 33 geworden
Pekela staat er goed op bij gebruikers van Wmo
Seizoensafsluiting Damacota met SV Heerenveen én nog veel meer!
Weerbaarheid- en zelfverdedigingslessen voor dames bij Zempo
Gratis verhalencafé met Herman Sandman en Bert Hadders in Siep&Co
Overlast van crossmotoren bij het Heeresmeer
Defecte straatlantaarns blijven probleem in Pekela
Wie zal de provinciale voorleeskampioen van Groningen worden?

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

6k6p81h45vdvksrfs9fsd8u1c3