Een echte leren tas is niet duur, wel duur-zaam

Geplaatst: woensdag 10 juli 2019 om 11:45 | Views: 3669

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Waarom zou je geld uitgeven aan een echte leren tas? Dat leggen we hier uit. 

Er bestaan veel vooroordelen over leren tassen. Ten eerste dat je al snel met nepleer te maken hebt. Daar kunnen we kort over zijn; als je een tas van gerenommeerd merk aanschaft zoals bijvoorbeeld Burkely of Cowboysbag hoef je daar niet over in te zitten. Deze tassenmerken produceren hun tassen en accessoires van echt leer, veelal runderleer. Je ruikt het, je ziet het en je voelt het. Ze zijn kwetsbaarder doordat er geen chemisch laagje overheen gespoten wordt, maar dan heb je ook na een tijdje een echt doorleefde leren tas, die jaren meegaat. Onverslijtbaar en eigenlijk gewoon prachtig!

Buts in een leren tas is geen schade maar schoonheid
Zo’n tas personaliseert eigenlijk zichzelf. Alleen maar door deze intensief te gebruiken. Leer kan tegen een stootje en wie deze over zijn schouder draagt op de fiets -door weer en wind- hoeft zich geen zorgen te maken. Sterker nog; de tas wordt er alleen maar mooier door. Krassen, strepen, butsen… het staat niet voor schade, maar voor schoonheid.
Het is niet voor niets dat er soms zelfs leren tassen tweedehands worden aangeboden. Die zijn gewoon zo geweldig mooi doorleefd dat er liefhebbers zijn die dat direct willen hebben. Niet nodig natuurlijk. Schaf een nieuw exemplaar aan en gebruik deze gewoon. Iedere dag weer. Geef de tas de kans helemaal bij jou te gaan horen, bij jouw leven, en bij de manier waarop je dat leven invult. De tas wordt zo een verlengstuk van je dagelijkse bezigheden.

Een leren tas duur? Bekijk het eens anders
Een tweede vooroordeel is dat een leren tas altijd heel duur is. Nu ligt dat een stuk genuanceerder, want wat is duur? Neem nou de Burkely Vintage Mitch laptoptas. Een prachtig leren exemplaar met enorm veel ruimte. Stevig afgewerkt en tijdloos qua design. Je hebt deze al voor onder de honderd euro. Als je weet wat je daarmee in handen hebt, is dat heus niet duur.
Rugzakken en tassen van een goede kwaliteit en vormgeving gaan jarenlang mee. Dat betekent een investering die je over lengte van dagen kunt uitsmeren. Zo’n tas kost dan werkelijk helemaal niet veel geld. Laten we het zo zeggen: het zijn de beste investeringen, om te kiezen voor duurzaamheid.
Wat te denken van de prachtige Cowboysbag rugzak Doral. Een evergreen onder de rugtassen. Prachtig van vormgeving en stijl. Een 15 inch laptop draag je er gemakkelijk in mee en de tas maakt een outfit helemaal af. Het is er in vele kleuren, maar de patrol is wel een heel mooie voor wie van blauw houdt.

Rugzakken van goede kwaliteit zijn heel betaalbaar
Concluderend kunnen we zeggen dat rugzakken die lang meegaan, en dus van een goede kwaliteit leer of suède zijn gemaakt, juist heel betaalbaar zijn. Uit bovenstaande blijkt waarom dat zo is. Kijk maar eens op THEBAGSTORE bij de rugzakken. Je kunt je hart er aan ophalen. Het zijn stuk voor stuk prachtige tassen van een hoge kwaliteit en van bekende merken. Doe er je voordeel mee.

Eerder verschenen:

Ex-Pekelder Bram Hulzebos schrijft boek over zijn avonturen in Rusland
Winschoter zanger Martin Zemering geeft buitenconcert bij de Clockstede
Kindcentrum de Apenrots onderzoekt mogelijkheid peuterspeelzaal Boven Pekela
100 jaar Noordster op (aan)gepaste manier gevierd
Varkenshouders in Pekela leveren worsten aan de Voedselbank
N366 Pekela Alteveer vijf weken dicht vanaf 2 juni
Wie helpt Volop'69 bij het vinden van een volleybaltrainer/coach
Twee gewonden bij ongeluk op N366 bij afslag Nieuwe Pekela Zuid
VAN HARTE: Koba Schutter is 50 jaar geworden
De eerste Oost-Groningse bibliotheken zijn weer open
Hooipersen in grote/ronde of kleine balen bij loonbedrijf Moed
30 mei: Online live bingo van MFC de Binding
VAN HARTE: Ferdinand Roelfsema is 40 jaar
Gemeenteraad Pekela zet fysieke vergadering om naar digitale vergadering
Trots presenteren we u de vernieuwde Riggel!
Trijntje Schuring hangt vlag uit op dag van de verpleging
Gedumpte koelkast en vriezer aan Ontsluitingsweg Nieuwe Compagnie
Bibliotheek Oude Pekela gaat donderdag 14 mei weer open
Kinderactiviteiten Pekela maakt moeders blij met attentie voor Moederdag
Noordster viert 100 jarig bestaan met online Quiz

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

krf43vf2nlc4mleaujr529a742