Een echte leren tas is niet duur, wel duur-zaam

Geplaatst: woensdag 10 juli 2019 om 11:45 | Views: 2735

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Waarom zou je geld uitgeven aan een echte leren tas? Dat leggen we hier uit. 

Er bestaan veel vooroordelen over leren tassen. Ten eerste dat je al snel met nepleer te maken hebt. Daar kunnen we kort over zijn; als je een tas van gerenommeerd merk aanschaft zoals bijvoorbeeld Burkely of Cowboysbag hoef je daar niet over in te zitten. Deze tassenmerken produceren hun tassen en accessoires van echt leer, veelal runderleer. Je ruikt het, je ziet het en je voelt het. Ze zijn kwetsbaarder doordat er geen chemisch laagje overheen gespoten wordt, maar dan heb je ook na een tijdje een echt doorleefde leren tas, die jaren meegaat. Onverslijtbaar en eigenlijk gewoon prachtig!

Buts in een leren tas is geen schade maar schoonheid
Zo’n tas personaliseert eigenlijk zichzelf. Alleen maar door deze intensief te gebruiken. Leer kan tegen een stootje en wie deze over zijn schouder draagt op de fiets -door weer en wind- hoeft zich geen zorgen te maken. Sterker nog; de tas wordt er alleen maar mooier door. Krassen, strepen, butsen… het staat niet voor schade, maar voor schoonheid.
Het is niet voor niets dat er soms zelfs leren tassen tweedehands worden aangeboden. Die zijn gewoon zo geweldig mooi doorleefd dat er liefhebbers zijn die dat direct willen hebben. Niet nodig natuurlijk. Schaf een nieuw exemplaar aan en gebruik deze gewoon. Iedere dag weer. Geef de tas de kans helemaal bij jou te gaan horen, bij jouw leven, en bij de manier waarop je dat leven invult. De tas wordt zo een verlengstuk van je dagelijkse bezigheden.

Een leren tas duur? Bekijk het eens anders
Een tweede vooroordeel is dat een leren tas altijd heel duur is. Nu ligt dat een stuk genuanceerder, want wat is duur? Neem nou de Burkely Vintage Mitch laptoptas. Een prachtig leren exemplaar met enorm veel ruimte. Stevig afgewerkt en tijdloos qua design. Je hebt deze al voor onder de honderd euro. Als je weet wat je daarmee in handen hebt, is dat heus niet duur.
Rugzakken en tassen van een goede kwaliteit en vormgeving gaan jarenlang mee. Dat betekent een investering die je over lengte van dagen kunt uitsmeren. Zo’n tas kost dan werkelijk helemaal niet veel geld. Laten we het zo zeggen: het zijn de beste investeringen, om te kiezen voor duurzaamheid.
Wat te denken van de prachtige Cowboysbag rugzak Doral. Een evergreen onder de rugtassen. Prachtig van vormgeving en stijl. Een 15 inch laptop draag je er gemakkelijk in mee en de tas maakt een outfit helemaal af. Het is er in vele kleuren, maar de patrol is wel een heel mooie voor wie van blauw houdt.

Rugzakken van goede kwaliteit zijn heel betaalbaar
Concluderend kunnen we zeggen dat rugzakken die lang meegaan, en dus van een goede kwaliteit leer of suède zijn gemaakt, juist heel betaalbaar zijn. Uit bovenstaande blijkt waarom dat zo is. Kijk maar eens op THEBAGSTORE bij de rugzakken. Je kunt je hart er aan ophalen. Het zijn stuk voor stuk prachtige tassen van een hoge kwaliteit en van bekende merken. Doe er je voordeel mee.

Eerder verschenen:

Tocht om de Noord door Alteveer en Pekela
Pekela's got talent groot succes voor jong en oud
Noordster pakt punt in eerste competitiewedstrijd
Schaaphok Techniek: voor onderhoud en reparatie van uw tuinmachines
28 september: Burendag met BBQ en Abba in de Riggel
Prachtig weer met gemotiveerde mensen op Pekela’s Cleanup Day
Kom 28 september om 17.00 uur het Grunnens Laid meezingen!
25 september: Bingo in de kantine van vv PJC Nieuwe Pekela
Wat zijn bonussen zonder storting?
Stukkie trailen? Dit is er pas eentje!
VAN HARTE: De ouders van Wilma Kwant zijn 60 jaar getrouwd
Nog enkele plekken vrij voor deelname aan Spooktocht in Pekelderbos
ILT: Groningen Airport Eelde binnen de normen voor geluid en milieu
Judo Op School in Nieuwe Pekela
18 september: Scholenkorfbaltoernooi bij WSS
Lokale LHBTI werkgroep krijgt veel aanloop op Jaarmarkt Oude Pekela
Kylian met team van TEAM NL 5-de op EK judo in Finland
Leger des Heils zoekt collectanten in Pekela
Cheque van 350 euro voor Hulphond Nederland tijdens Veteranendag
6 oktober: Concert Salonorkest Las Niñas in Nieuw Beerta

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

515ljkip5b0vburedl2vkf1492