Online kansen voor ondernemers in Pekela

Geplaatst: woensdag 22 mei 2019 om 11:20 | Views: 1753

Auteur: 24 Webvertising Print B.V.

PEKELA - Waarom investeren in een nieuwe website of webshop? Het bouwen van een nieuwe webshop of website wordt altijd als een tijdrovend proces beschouwd. Juist omdat het heel erg belangrijk is voor de vindbaarheid van je website zou dit onderdeel in je plan meegenomen moeten worden. Zodra je website live is moet je gaan nadenken over je marketing strategie voor de lange en korte termijn. Linkbuilding is duidelijk een onderdeel voor de lange termijn. Echter moet er wel een plan achter zitten. Wat zijn voor jou belangrijke zoekwoorden als het gaat om jouw product/dienst in Pekela.

Linkbuilding uitbesteden kan dus ook een antwoord zijn op de vragen wie het moet gaan doen. Linkbuilding is eigenlijk het uitwisselen van een link op een andere pagina die naar jouw pagina verwijst. Omdat Google vindt dat websites die meer links hebben, meer autoriteit uitstralen omdat ze kennelijk belangrijk zijn, is het belangrijk om hier goed mee om te gaan. Een link die op een door Google belangrijk gevonden site staat vermeld, bijvoorbeeld een overheidsinstantie, heeft veel meer waarde dan een link die op een waardeloze site staat vermeld. Maar hoe weet je nou wat een goede website is en wat niet? Ook daar heeft Google weer iets op bedacht en geeft websites een bepaalde waarde mee.

Bij linkbuilding uitbesteden mag je er vanuit gaan dat degene die dit voor jou doet (een seo specialist), verstand heeft van deze materie. Je mag er dan vanuit gaan dat je links goed en secuur worden geplaatst. Een link op website met bijvoorbeeld erotische content, zal veel minder waarde hebben als jij financiële producten verkoopt. Je wilt dan ook eigenlijk niet op die site vermeld staan als websitehouder. Staat je bijvoorbeeld vermeld in een bericht van de AFM, dan denkt Google misschien dat jij een belangrijke website hebt en zal dat enorm helpen in jouw zoekresultaten.

Linkbuilding uitbesteden betekent ook niet dat je heel snel bovenaan staat in de zoekresultaten. Het kan een langdurig proces zijn, afhankelijk van de hoeveelheid concurrentie die jij hebt online voor jouw zoekwoorden. Maar als je eenmaal succes hebt, zal je hier zeker de vruchten van plukken. Hoe meer gratis verkeer (organisch verkeer) naar jouw website wordt gestuurd, hoe beter dat natuurlijk is. Je kan ook een deel van linkbuilding uitbesteden en een deel zelf blijven doen. Daarmee zal het toch sneller gaan en leer je zelf ook met de materie omgaan. Linkbuilding is nou eenmaal een belangrijk onderdeel van online marketing, benader het dus ook op deze wijze.

Eerder verschenen:

Bomvolle kerk in Weener bij 14e 'Deutschland und Nederland singen'
29 juni: Kledingbeurs voor de minima aan Holland Marsh 17 D
Benefiet Festival voor Stichting Beat Batten in de Kiepe
DOP Heftruck familie Dijkhuizen gerestaureerd door vrijwilligers Siepco
15-jarig jubileum Berwin Bijholt juwelier opticien
Zo'n 300 barrels vertrokken voor Barrelchallenge uit Oude Pekela
100-jarig jubileum Noordster: ReŁnie 7X7-toernooi
Bewoners Clockstede krijgen medaille na intocht Avondvierdaagse
Expositie Andrea Schinkel in gemeentehuis Pekela
Bewoners Clockstede trotseren code geel bij 3e dag Vierdaagse
28 september: Ubbo Emmius Stationslaan Stadskanaal houdt grote reŁnie
29 juni: BBQ met Blues in Pekel in de Riggel Boven Pekela
Wethouder Jaap van Mannekes geeft startschot realisatie zonnepark
Fietssleutel gevonden bij Berwin Bijholt juwelier opticien
Eikenprocessierups aangetroffen in veel bomen in gemeente Pekela
Openingshandeling Blijhamsterbrug afgelast vanwege weersverwachting
Auto bij watertoren in beslag genomen voor onderzoek windmolenterreur
Blijhamsterbrug weer terug op zijn plek in Turfweg
Bewoners Clockstede door park en dierenweide op 2e dag Vierdaagse
Zonnig begin van Clocksteder Avondvierdaagse 2019

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

9mhupjuq91t3vcqhbn96rno2h2