Noordster JO11-1 kampioen na overwinning op WVV JO11-2

Geplaatst: dinsdag 21 mei 2019 om 16:30 | Views: 8077

Auteur: Sven Meis

OUDE PEKELA - Zaterdag 18 mei om 10 uur ‘s morgens moest het gebeuren voor Noordster JO11-1, kampioen worden, en dat kon uitgerekend tegen WVV gebeuren! De supporters waren er helemaal klaar voor, er hingen spandoeken achter de goals, en langs het veld stond het helemaal vol met toeschouwers. Ook de spelers waren er helemaal klaar voor. In de kleedkamer waren gespannen koppies te zien, en zaten de jongens met kriebels in hun buik te wachten tot de wedstrijd kom beginnen.

Na het eerste fluitsignaal was nog wel te merken dat Noordster nog wat gespannen was. WVV voetbalde in de eerste 10 minuten makkelijker en creëerden ook wat kansjes. Na de eerste 10 minuten kwam Noordster wat beter in de wedstrijd. In minuut 15 zorgde Xander Boshuizen voor de 1-0, door een vrije trap geweldig met zijn linkerbeen over de muur in het net te schieten. Verder ging de eerste helft gelijk op Noordster bleef kansen creëren, maar WVV deed dat ook en kwam vlak voor rust ook op 1-1 door een goed uitgespeelde aanval. In de tweede helft trok Noordster de wedstrijd wat meer naar zich toe. Noordster kreeg de beste kansen, maar WVV bleef ook gevaarlijk. Het scoren ging lastig omdat in beide goals twee hele goede keepers stonden die er alles deden om de bal uit de goal te houden. Toch was het het Milan Schullingkamp in minuut 40 die voor de 2-1 tekende, door de bal goed vrij te spelen en in de hoek te knallen. Noordster bleef goed door voetballen en uiteindelijk was het Youri Dost die de einduitslag bepaalde door de bal binnen te schieten na het goed breed leggen van Xander.

Na het laatste fluitsignaal was het dan eindelijk zo ver, Noordster JO11-1 kampioen, en kon er gefeest worden.