ZICHT OP AGBZW: Vertrek Joost Hooghiem

Geplaatst: woensdag 25 april 2018 om 15:45 | Views: 4746

Auteur: Joost Hooghiem | Plant Manager Underground Storages

PEKELA - Inmiddels is het vijf jaar geleden dat ik startte in deze geweldige baan waarin ik verantwoordelijk werd voor onze ondergrondse gasopslagen en onderdeel werd van een fantastisch team. Vanaf 1 mei vervolg ik mijn carrière binnen Gasunie op het hoofdkantoor in Groningen. Ik heb natuurlijk veel zin in deze nieuwe uitdaging, maar ik zal een aantal dingen ook zeker gaan missen.

Als stadjer was ik vijf jaar geleden niet zo bekend in dit deel van de provincie. Ook mijn Gronings was wat stoffig geworden. Ik heb in de afgelopen vijf jaren van dichtbij mee mogen maken hoe de gemeenschap rondom onze installaties met elkaar omgaat en natuurlijk ook met ons als bedrijf. Ik heb veel bewondering gekregen voor jullie saamhorigheid. Ook ben ik iedere maand weer verbaasd wat jullie allemaal organiseren in de omgeving en hoeveel inspanning de vrijwilligers leveren om dit allemaal mogelijk te maken. Jullie houden het met elkaar leefbaar en dat is geweldig om te zien.

Ook heb ik bewondering voor de rationele wijze waarop jullie om zijn gegaan met de komst van de gasopslag en ook met de uitbreidingen die momenteel spelen. In de afgelopen jaren heb ik geprobeerd jullie als omgeving aangesloten te houden bij alles wat er speelt op en rondom de installaties. Door transparant te zijn en jullie tijdig mee te nemen zijn er goede dialogen en relaties ontstaan.

Op dit moment wordt binnen Gasunie een opvolger voor mij gezocht. Zodra er een naam bekend is zullen wij dit aan u kenbaar maken. In de tussentijd blijft het team de installaties natuurlijk gewoon draaiende houden. Via het algemene telefoonnummer en/of het contactformulier op de website kunt u altijd bij hen terecht voor vragen. Natuurlijk blijven we ook in de toekomst met u communiceren en zullen de maandelijkse artikelen blijven verschijnen.

Het is voor mij onmogelijk de mensen met wie ik veel contact heb gehad nog persoonlijk te spreken, maar vanuit dit medium wil ik jullie bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen. Ik kijk terug op vijf fantastische jaren als jullie ‘buurman’.

Statusupdate projecten
Over de uitbreiding van de gasopslag met een zesde caverne Hebben direct omwonenden, als het goed is, onlangs een brief ontvangen. Op 16 april is de eerste periode gestart waarin we 24/7 zullen werken aan de caverne.

Ten aanzien van het HyStock pilot project, waarin we waterstof gaan produceren met duurzaam opgewekte elektriciteit van eigen zonnepanelen, kunnen wij u melden dat de benodigde vergunningen voor het zonnepark door ons zijn ontvangen. Binnenkort starten wij met het aanpassen van de dijken rondom de installaties om deze geschikt te maken voor plaatsing van de panelen aan de binnenzijde.

Actuele informatie over deze projecten kunt u ook teruglezen op onze website.

Meer informatie
Meer informatie vindt u op www.agbzw.nl en op www.energystock.com.

Eerder verschenen:

Diamanten bruidspaar Zijlstra viert feest
Gezond, lekker en gratis thuisbezorgd door Maaltijdservice Oosterlengte
Echtpaar De Vries viert 60-jarig huwelijksjubileum
25 april: Kom fysiotherapeute Inge Lenting uitzwaaien; ze gaat met pensioen!
20 april: Officiële opening showroom Old Ambt Meubelen in Oude Pekela
Nij Begun de goudpot aan het einde van de regenboog?
20 april: Kledingbeurs voor de minima aan Holland Marsh 17D Nieuwe Pekela
Sponsor Vera uit Nieuwe Pekela om te bouwen aan verandering in Rwanda!
21 april: Grunneger dainst in Hervormde kerk Nieuwe Pekela
12 en 13 juli Rock-On Outdoor Festival in het Boekhovenpark Nieuwe Pekela
Expositie 'Bruggen in beeld' in winkelcentrum de Helling
Organisatie klaar voor 3e Roegbainder wandeltocht
Auto brandt volledig uit aan Thorbeckelaan Oude Pekela
Nieuwe pand van Siefkes Vastgoed met een feestelijke knal officieel geopend
Vier teams strijden tegen elkaar tijdens 1e editie van slag om Pekels Goud
VAN HARTE: Aletta Bont is 33 geworden
Pekela staat er goed op bij gebruikers van Wmo
Seizoensafsluiting Damacota met SV Heerenveen én nog veel meer!
Weerbaarheid- en zelfverdedigingslessen voor dames bij Zempo
Gratis verhalencafé met Herman Sandman en Bert Hadders in Siep&Co

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

4hjod9l7eh6c6nco5a08slirq7