4 en 5 november: Pronkjewailtoernooi” bij Korfbalvereniging WSS

Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017 om 22:00 | Views: 1251

Auteur: De toernooicommissie van WSS

OUDE PEKELA - Dit jaar organiseert korfbalvereniging WSS voor de 37e keer het “Pronkjewailtoernooi”. Dit jaar wordt dit weekend vol met korfbal gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 november in sporthal MFC De Binding. Het toernooi is in de loop der jaren qua format wat gewijzigd, we gaan met onze tijd mee.

Vorig jaar zijn we bij de jeugd begonnen met iets anders, namelijk een clinic verzorgd door korfballers in hart in nieren van buiten de vereniging met jarenlange korfbalervaring. Dit jaar hebben we het voor elkaar gekregen om een echte korfballegende naar Pekela toe te krijgen: LEON SIMONS!

Leon Simons is een oud-international/coach, en op dit moment projectleider Schoolkorfbal bij de Nederlandse korfbalbond. Hij gaat aan alle jeugdteams van korfbalvereniging WSS een clinic geven, om 10:00 uur beginnen we met WSS F1, E1, D1 & C1 en om 11:15 uur is het de beurt aan WSS B1 en jonge senioren.

Het is heel bijzonder dat Leon komt. Met medewerking van verschillende Pekelder ondernemers is het ons echter gelukt. Uiteraard zijn we de ondernemers hiervoor zeer erkentelijk! Om 12.45 uur zullen de allerjongste korfballertjes (kangoeroes) van WSS aan de beurt zijn om lekker los te gaan in de sporthal. Ze gaan bezig met leuke korfbalspelletjes.

Normaal gesproken spelen WSS 3,4 & 5 hun wedstrijden op zondag, maar op het Pronkjewail toernooi spelen ze traditiegetrouw op de zaterdagmiddag/-avond. Vanaf 15.30 uur zullen WSS 3, 4 en 5 te bewonderen zijn. We rekenen op een gezellig en sportief gebeuren, zodat ook de toeschouwers aan hun trekken komen.

Op de zondag staat het Pronkjewail toernooi in het teken van onze selectie, zij spelen nu al een aantal jaren een driekamp. Ook dit jaar is het gelukt om een dagvullend programma met een mooie bezetting te organiseren. De selecties van Thriantha uit Hoogeveen en Vitesse uit Beilen komen dit jaar deelnemen aan ons toernooi. De eerste wedstrijd zal om 10.00 uur beginnen en de laatste wedstrijd zal rond 16.30 uur afgelopen zijn.

Al met al staat ons dus weer een fantastisch korfbalweekend te wachten! We rekenen op jullie aanwezigheid tijdens deze 37 e editie van het Pronkjewail toernooi en zullen jullie met open armen ontvangen.

Eerder verschenen:

25 oktober: Sportinstuif voor kinderen in de herfstvakantie
In de Schijnwerper: Dierenweide Nieuwe Pekela
27 oktober: Halloweentocht vanaf jongerencentrum Linked
Straten rondom Doorsnee al weken geen Streekblad en Veendammer
28 oktober: Rommelmarkt bij Gereformeerde kerk Nieuwe Pekela
Pekela presenteert concept centrumplan Oude Pekela
Pekelders bie nander in t Proatcafé
Karin Slor zet onderzoek op naar armoede en hulp daarbij in Pekela
Publiek Vervoer maakt gunningsbesluit bekend
Noordster JO7-1 speelt eerste thuiswedstrijd
Noordster verliest wedstrijd in de eerste helft
Teamfoto Noordster JO15-1
Zesde editie Dutch Open Teams door Judoschool Wouter Meijer
De informatieraad op dinsdag 17 oktober gaat niet door
7 december: Vrijwilligers bedankbuffet in de Riggel Boven Pekela
5 november: Koffieconcert met Vocaal Kwartet 'Valse Wichter'
Halloween in het Pekelder bos [BEELDVERSLAG]
Huldiging jubilarissen FNV Lokaal Oost Groningen [BEELDVERSLAG]
Grote belangstelling open dag Dierenweide Nieuwe Pekela
Stormloop aan bezoekers bij rommelmarkt in Het Tehuis

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

eift5nh2f0fhkvcglk451ej690