#

4 en 5 november: Pronkjewailtoernooi” bij Korfbalvereniging WSS

Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017 om 22:00 | Views: 1503

Auteur: De toernooicommissie van WSS

OUDE PEKELA - Dit jaar organiseert korfbalvereniging WSS voor de 37e keer het “Pronkjewailtoernooi”. Dit jaar wordt dit weekend vol met korfbal gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 november in sporthal MFC De Binding. Het toernooi is in de loop der jaren qua format wat gewijzigd, we gaan met onze tijd mee.

Vorig jaar zijn we bij de jeugd begonnen met iets anders, namelijk een clinic verzorgd door korfballers in hart in nieren van buiten de vereniging met jarenlange korfbalervaring. Dit jaar hebben we het voor elkaar gekregen om een echte korfballegende naar Pekela toe te krijgen: LEON SIMONS!

Leon Simons is een oud-international/coach, en op dit moment projectleider Schoolkorfbal bij de Nederlandse korfbalbond. Hij gaat aan alle jeugdteams van korfbalvereniging WSS een clinic geven, om 10:00 uur beginnen we met WSS F1, E1, D1 & C1 en om 11:15 uur is het de beurt aan WSS B1 en jonge senioren.

Het is heel bijzonder dat Leon komt. Met medewerking van verschillende Pekelder ondernemers is het ons echter gelukt. Uiteraard zijn we de ondernemers hiervoor zeer erkentelijk! Om 12.45 uur zullen de allerjongste korfballertjes (kangoeroes) van WSS aan de beurt zijn om lekker los te gaan in de sporthal. Ze gaan bezig met leuke korfbalspelletjes.

Normaal gesproken spelen WSS 3,4 & 5 hun wedstrijden op zondag, maar op het Pronkjewail toernooi spelen ze traditiegetrouw op de zaterdagmiddag/-avond. Vanaf 15.30 uur zullen WSS 3, 4 en 5 te bewonderen zijn. We rekenen op een gezellig en sportief gebeuren, zodat ook de toeschouwers aan hun trekken komen.

Op de zondag staat het Pronkjewail toernooi in het teken van onze selectie, zij spelen nu al een aantal jaren een driekamp. Ook dit jaar is het gelukt om een dagvullend programma met een mooie bezetting te organiseren. De selecties van Thriantha uit Hoogeveen en Vitesse uit Beilen komen dit jaar deelnemen aan ons toernooi. De eerste wedstrijd zal om 10.00 uur beginnen en de laatste wedstrijd zal rond 16.30 uur afgelopen zijn.

Al met al staat ons dus weer een fantastisch korfbalweekend te wachten! We rekenen op jullie aanwezigheid tijdens deze 37 e editie van het Pronkjewail toernooi en zullen jullie met open armen ontvangen.

Eerder verschenen:

Kerstactiviteiten in Pekela
Kinderboerderij volgt vogelgriep verplichtingen
13 december: Winterwonderland Kinderboerderij Oude Pekela
Jakob Moed is uw Pekelarijder in de sneeuw...
14 december: Kerst-Inn bij Gereformeerde kerk Nieuwe Pekela
13 december: Kerstbingo in kantine vv PJC Nieuwe Pekela
16 december: Grote kerstmarkt in MFC De Binding
Uitverkocht Rock-On in de Kiepe
Gezellige en goed bezochte kerstmarkt bij Chr. Geref. kerk
Gezellige jaar afsluiting De Zonnebloem afd. Oude Pekela e.o.
Veel bezoekers bij Kerstmarkt in Het Tehuis
VAN HARTE: Mia de Groot ziet Sara
Kerstboom familie Ots naar Grote Markt Groningen
Ronald & Aïsha op Piratentour
16 december: Kerst Inn bij Bloemenshop Jolanda
Getuigen gezocht van vernieling VW Golf aan Hugo de Grootstraat
In de Schijnwerper: Koersbalclub De Kiepe
16 december: Jaarlijkse tentoonstelling pv de Trouwe Duif
Mevrouw Anna Korte en dorpshuis De Riggel winnen vrijwilligersprijs
Nieuw onderkomen Team Sport in Stadion aan de Langeleegte

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

sb4ddssoeftrkhsp7doglhpb42