#

4 en 5 november: Pronkjewailtoernooi” bij Korfbalvereniging WSS

Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017 om 22:00 | Views: 2182

Auteur: De toernooicommissie van WSS

OUDE PEKELA - Dit jaar organiseert korfbalvereniging WSS voor de 37e keer het “Pronkjewailtoernooi”. Dit jaar wordt dit weekend vol met korfbal gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 november in sporthal MFC De Binding. Het toernooi is in de loop der jaren qua format wat gewijzigd, we gaan met onze tijd mee.

Vorig jaar zijn we bij de jeugd begonnen met iets anders, namelijk een clinic verzorgd door korfballers in hart in nieren van buiten de vereniging met jarenlange korfbalervaring. Dit jaar hebben we het voor elkaar gekregen om een echte korfballegende naar Pekela toe te krijgen: LEON SIMONS!

Leon Simons is een oud-international/coach, en op dit moment projectleider Schoolkorfbal bij de Nederlandse korfbalbond. Hij gaat aan alle jeugdteams van korfbalvereniging WSS een clinic geven, om 10:00 uur beginnen we met WSS F1, E1, D1 & C1 en om 11:15 uur is het de beurt aan WSS B1 en jonge senioren.

Het is heel bijzonder dat Leon komt. Met medewerking van verschillende Pekelder ondernemers is het ons echter gelukt. Uiteraard zijn we de ondernemers hiervoor zeer erkentelijk! Om 12.45 uur zullen de allerjongste korfballertjes (kangoeroes) van WSS aan de beurt zijn om lekker los te gaan in de sporthal. Ze gaan bezig met leuke korfbalspelletjes.

Normaal gesproken spelen WSS 3,4 & 5 hun wedstrijden op zondag, maar op het Pronkjewail toernooi spelen ze traditiegetrouw op de zaterdagmiddag/-avond. Vanaf 15.30 uur zullen WSS 3, 4 en 5 te bewonderen zijn. We rekenen op een gezellig en sportief gebeuren, zodat ook de toeschouwers aan hun trekken komen.

Op de zondag staat het Pronkjewail toernooi in het teken van onze selectie, zij spelen nu al een aantal jaren een driekamp. Ook dit jaar is het gelukt om een dagvullend programma met een mooie bezetting te organiseren. De selecties van Thriantha uit Hoogeveen en Vitesse uit Beilen komen dit jaar deelnemen aan ons toernooi. De eerste wedstrijd zal om 10.00 uur beginnen en de laatste wedstrijd zal rond 16.30 uur afgelopen zijn.

Al met al staat ons dus weer een fantastisch korfbalweekend te wachten! We rekenen op jullie aanwezigheid tijdens deze 37 e editie van het Pronkjewail toernooi en zullen jullie met open armen ontvangen.

Eerder verschenen:

Zilveren spelden voor CDA leden
Obs Hendrik Wester viert juffendag!
Tonny Huft nieuwe trainer van Pekelder Boys
Werkbezoek gemeenteraad en college aan Brandweer
29 juni: SP-avond: ‘Meer dan een stapel stenen’
Expositie Jan F. Bogema in gemeentehuis Pekela
Hypotheek Expert nu ook gevestigd in hartje Winschoten
Petra Oosterhuis wint Huidexpert Award in categorie Beste Cenzaa Huidexpert
VAN HARTE: Nikki is 18 jaar geworden!
Leerlingen van Obs Hendrik Wester geslaagd voor verkeersexamen
Verslag Schnitzel en patat viswedstrijd van HSV de Beurs
Excelsior en Bläserchor geven fantastisch concert in Weener
Yogastudio aan ds. S. Tjadenstraat aanwinst voor Nieuwe Pekela
GEVONDEN: sleutel met Playmobil sleutelhanger [UPDATE]
Wethouder van Mannekes opent winkel voor duurzaam wonen
Opgave voor de Kinderspelweek Boven Pekela 2018 is gestart!
23 juni: Promillagecup en feest bij Pekelder Boys
22 juni: Superbingo in feesttent op Rutger Oldeboom sportpark
Buitenspeeldag Active Kidz bij de Kiepe groot succes
Wethouder van Mannekes reikt basisschoolleerlingen verkeersdiploma uit

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

sef99pvup2b19f2kmkpmth3rs1