Meedia: Dagbesteding met een educatieve ambitie

Geplaatst: woensdag 2 augustus 2017 om 13:00 | Views: 7067

PEKELA / REGIO - Sinds een jaar is Meedia, een dagbesteding met een educatieve ambitie, actief in Winschoten en omgeving. Een dagbesteding-plus, zeg maar. Vrijwel sinds het begin van de activiteiten heeft Meedia een cliënt uit Pekela en omdat er wellicht meer belangstelling bestaat in Oude of Nieuwe Pekela kunt u hieronder meer informatie lezen over deze bijzondere vorm van dagbesteding. Voor toekomstige cliënten is het mogelijk dat vervoer naar en van Winschoten geregeld wordt.

Meedia dagbesteding

Meedia is een dagbesteding met een vleugje onderwijs en een beetje persoonlijke ontwikkeling. Bij Meedia willen we onze cliënten niet enkel een dagbesteding bieden, maar ook perspectief in hun leven. We proberen dit te bereiken door een prettige veilige omgeving te bieden waarin cliënten door de dagelijkse activiteiten en de succeservaringen in die activiteiten hun eigenwaarde voelen toenemen. Hierdoor ontstaat geloof in eigen kunnen en het vertrouwen dat je meer kunt bereiken in deze wereld dan je had gedacht of verwacht. Je wordt daarbij door de medewerkers van Meedia op een persoonlijke en prettige manier geholpen. De cliënten die bij Meedia werken hebben meestal moeite aan te sluiten bij de arbeidsmarkt en hebben vaak steun nodig bij het vinden van regelmaat en doelen in hun leven. De medewerkers van Meedia hebben uitgebreide ervaring in zorg en onderwijs en weten hoe ze je bij je ontwikkeling kunnen helpen. Dus ook de cliënten die weer wat willen leren en zich verder willen ontwikkelen, kunnen bij Meedia terecht.

Bij Meedia werken onze cliënten vooral aan en met computers. Oude computers worden schoongemaakt, hersteld als ze stuk zijn en voorzien van nieuwe officiële Microsoft-licenties. Daarna kunnen de computers weer ingezet worden. Behalve computers herstellen, maken en beheren onze cliënten eenvoudige websites en doen ze tal van andere leuke dingen met computers en ICT.

Naast onze werkplaats ICT hebben we ook een werkplaats Beauty en Fashion. De activiteiten in deze werkplaats zijn meest gericht op creatieve activiteiten. Niet alleen op het gebied van mode en beauty, hoewel dat natuurlijk kan, maar ook op het maken van artikelen die gebruikt kunnen worden als modeaccessoire of gewoon omdat het leuk is om te maken. Als je op zoek bent naar activiteiten om dagelijks te doen en het moeilijk vindt om dit alleen te doen, of als je het lastig vindt om de aansluiting bij een gewone baan te vinden, kun je altijd contact met ons opnemen of gewoon eens komen kijken.

Kijk voor onze contactgegevens of meer informatie op: www.meedia.nu

Eerder verschenen:

11 mei: Open Nederlands Kampioenschap Kaaibakken bij Wel Wait
Diamanten bruidspaar Zijlstra viert feest
Gezond, lekker en gratis thuisbezorgd door Maaltijdservice Oosterlengte
Echtpaar De Vries viert 60-jarig huwelijksjubileum
25 april: Kom fysiotherapeute Inge Lenting uitzwaaien; ze gaat met pensioen!
20 april: Officiële opening showroom Old Ambt Meubelen in Oude Pekela
Nij Begun de goudpot aan het einde van de regenboog?
20 april: Kledingbeurs voor de minima aan Holland Marsh 17D Nieuwe Pekela
Sponsor Vera uit Nieuwe Pekela om te bouwen aan verandering in Rwanda!
21 april: Grunneger dainst in Hervormde kerk Nieuwe Pekela
12 en 13 juli Rock-On Outdoor Festival in het Boekhovenpark Nieuwe Pekela
Expositie 'Bruggen in beeld' in winkelcentrum de Helling
Organisatie klaar voor 3e Roegbainder wandeltocht
Auto brandt volledig uit aan Thorbeckelaan Oude Pekela
Nieuwe pand van Siefkes Vastgoed met een feestelijke knal officieel geopend
Vier teams strijden tegen elkaar tijdens 1e editie van slag om Pekels Goud
VAN HARTE: Aletta Bont is 33 geworden
Pekela staat er goed op bij gebruikers van Wmo
Seizoensafsluiting Damacota met SV Heerenveen én nog veel meer!
Weerbaarheid- en zelfverdedigingslessen voor dames bij Zempo

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

qjh7eih03d2pjl05n3v1ujvfc2