Pekelderboys winnen derby tegen Alteveer met 3-1

Geplaatst: zondag 22 maart 2015 om 22:15 | Views: 4580

Auteur: Lucas Meijer

BOVEN PEKELA - Vandaag was het derby day Pekelder Boys tegen Alteveer. In de eerste helft waren de boys de bovenliggende partij. Reeds in de beginfase schoot Koos Kuiper tegen de onderkant van de lat en in de rebound kopte Ben Becker tegen de paal. Lees hieronder een kort verslag van de wedstrijd geschreven door Lucas Meijer.

Met het schot tegen de paal was de toon gezet en hierna soleerde wederom Koos door de defensie van Alteveer en bekroonde het met een fraai doelpunt. Hierna drukte de boys echter door en na een mooie aanval resulteerde dit in een doelpunt van Martin Schreuder. In de tweede helft werd nog 1x gescoord door wederom Martin en de eindstand werd bepaald door een penalty van Alteveer. Een terechte eindstand van de boys 3-1, in een sportieve derby. Na afloop was er nog live muziek in de kantine en er werden over en weer shirtjes gewisseld in een amusante sfeer zoals het eigenlijk hoort.