Verlies voor WSS 1 en winst voor WSS 2

Geplaatst: zondag 11 januari 2015 om 20:35 | Views: 3055

Auteur: Andry Hoving

OUDE PEKELA - Zondag speelden zowel Wss 1 en Wss 2 hun eerste wedstrijd in 2015. Voor Wss 1 draaide deze wedstrijd uit op verlies tegen Des 1. Wss 2 wist te winnen tegen Avo 4. Lees hieronder de wedstrijdverslagen van Andry Hoving. Bert de Boer maakte foto's.

Wss1 - Des 1
Na 2 weken kerstvakantie mochten we vandaag aantreden tegen Des 1. Na het gelijkspel tegen CB 1 stonden we nog steeds op de 1e plek met 3 punten los. Het was dus belangrijk om vandaag te winnen om met marge op de 1e plek te blijven staan.

De wedstrijd begon goed. We wisten redelijk tot scoren te komen en hebben de hele 1e helft voor gestaan. De ruststand was 12 - 10.

Na de rust duurde het lang voor we de bal door de korf kregen. Hier maakte Des goed gebruik van en kwam op gelijke hoogte. De 2e helft gingen we gelijk op. Des wist helaas in de laatste minuut de beslissende goal te maken. De eindstand was 18 - 19.

Wss 2 - Avo 4
Voor het 2e stond er een lastige wedstrijd op het programma tegen de nummer 2 Avo 4. Het is noodzakelijk om nog punten te pakken deze competitie om ons zo veilig te spelen. De beginfase was het nog even zoeken en via een 2 - 2 tussenstand nam Asko een 2 punts voorsprong. Naarmate de 1e helft vorderde kregen we meer grip op de wedstrijd en wisten we de achterstand om te buigen. Uiteindelijk stond er een prima 12 - 10 voorsprong als ruststand op het scorebord.

In de rust werd aangegeven scherp door te gaan en dan behoorden 2 punten zeker tot de mogelijkheid.

In de 2e helft ging de beginfase nog gelijk op qua scores, maar we wisten door goed spel de voorsprong steeds verder te vergroten en uiteindelijk wisten we de wedstrijd rustig uit te spelen. Uiteindelijk stond er een mooie 24 - 18 eindstand op het scorebord en kunnen we 2 belangrijke punten bijschrijven.