Stempagina om te stemmen op Camping ZomersBuiten geopend

Geplaatst: maandag 11 augustus 2014 om 12:25 | Views: 8672

OUDE PEKELA - Camping ZomersBuiten uit Oude Pekela maakt dit jaar zowel kans op de VEKABO prijs voor beste camping van 2015 als op de VVV Rob de Bes Award. Een schitterende prestatie voor de camping en mooie promotie voor de regio. Voor de laatstgenoemde prijs hebben ze voorkeursstemmen nodig om van de Top 10 in de Top 5 te komen. Deze vijf inzendingen zullen vervolgens ter beoordeling worden voorgelegd aan een deskundige jury.

De camping bevindt zich in een unieke positie daar zij de enige camping en Oost-Groningse inzending is op de lijst van kanshebbers.

VVV NL heeft maandagmorgen laten weten dat de online stempagina voor de VVV Rob de Bes Award geopend is. Iedereen kan nu binnen 5 seconden zijn stem uitbrengen op http://stemvvvrobdebes2014.nl/


Groninger camping ZomersBuiten levert een unieke prestatie
Camping in Oude Pekela is pas voor het vierde seizoen open en wordt nu al genomineerd voor 2 belangrijke toeristische prijzen.

De eerste nominatie is die voor de Beste camping 2015 van de VEKABO
VEKABO staat voor 1600 charmante plattelandsaccommodaties in heel Nederland waarbij meer dan 1100 kleine of minicampings zijn aangesloten. Er zijn 7 genomineerden en op 22 januari 2015 wordt op de Caravana beurs de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

De tweede nominatie is voor de Rob de Bes Award van VVV Nederland
Camping ZomersBuiten is de enige camping die hier een nominatie voor heeft. Een bedrijf of organisatie komt voor deze prijs in aanmerking als het een verrassend product heeft, innovatief is, actief samenwerkt en iets bijdraagt aan de lokale economie. Men kan zichzelf aanmelden maar het bijzondere is dat Camping ZomersBuiten door VVV Veenkoloniën is aangemeld, met name vanwege de inspanningen die Camping ZomersBuiten doet voor het promoten van de regio Oost-Groningen. Deze nominatie deelt Camping ZomersBuiten met 5 andere kandidaten uit Amsterdam, Breda, Amersfoort, Eibergen en Leeuwarden.

Vanaf 11 augustus tot en met 1 september kan heel Nederland stemmen op http://stemvvvrobdebes2014.nl/ Degene met de meeste stemmen gaat naar de laatste ronde en dan bepaalt een jury de definitieve winnaar. Duidelijk moge zijn dat Camping ZomersBuiten niet alléén kan opboksen tegen de grote steden uit de Randstad. Alleen met veel steun uit de gehele regio kan Groningen laten zien dat hier ook toeristisch aan de weg getimmerd wordt en dat Groningen zeker de moeite waard is! Helpt u ons? Allemaal stemmen dus http://stemvvvrobdebes2014.nl/

Wat maakt Camping ZomerBuiten zo bijzonder dat men nu al genomineerd is voor deze prestigieuze prijzen? Het duidelijkste wordt dat als u zelf komt kijken of beter nog, gezellig komt kamperen voor een weekeinde of langer, plaats genoeg. Maar wij zullen proberen aan te geven waar dit succes aan te danken is.

Gastvrijheid
Onze klanten zijn onze gast en niet zomaar een klant. Wij proberen met al onze gasten om te gaan vanuit het perspectief van de gast en hoe wij daar zo goed mogelijk aan tegemoet kunnen komen. Dat uit zich vaak in kleine dingen zoals een kopje koffie bij aankomst, vuurschalen voor een vuurtje, een leen-boodschappenfiets, een vuilnisbak met zak op de plek enzovoorts. Daarnaast is er tijd voor een praatje.

Vormgeving
Ongeveer 100 jaar kampeerervaring en een opleiding tuin- en landschapsinrichting hebben geleid tot een unieke en zeer plezierige camping met – volgens onze gasten - ‘een goed gevoel’ , in een mooi gevarieerde, groene, fleurige en rustige omgeving. De plaatsen zijn ruim (groter dan 115m2) met elektra en water bij de plek. Er is gratis WIFI, een modern toiletgebouw met vloerverwarming, fietsen en een skelter te huur, tijdschriften te leen en heel veel informatie over uitstapjes in de omgeving. Voor de kinderen is er een grote zandspeelplaats met speelvoorziening en een leuk speelbos om hutten te bouwen. Natuurlijk zijn er pony’s, minischapen en voor de eieren een hok met kippen van de partij.

Grote moes- en pluktuin
Een bijzonderheid is de grote moestuin op de camping waaruit de gasten naar behoefte kunnen eten. Naast alle gangbare zomergroenten staat daar ook heel veel fruit: aardbeien, frambozen, rode, witte, blauwe, zwarte bessen, maar ook Japanse wijnbes en Loganberry. Een haag bramen levert elk jaar wel meer dan 100 kg op. Een kleine boomgaard met pruimen, peren en appels maakt het geheel compleet.

Duurzaam en betrokken
Ook het milieu en de toekomst krijgen aandacht d.m.v. zonnepanelen, led verlichting en een eigen rioolzuivering door middel van een helofytenfilter. Hierin wordt het water zo goed gezuiverd dat het weer bruikbaar is voor beregening en toiletspoelwater. Sociaal maatschappelijk biedt camping ZomersBuiten gelegenheid aan mensen in de knel om even bij te kunnen komen.

Foto's Simon Koster

Eerder verschenen:

Muzikanten Excelsior trotseren kou tijdens buitenconcertjes
Kabelbaan, heksentoren of het zandhuis met tafel en kraan?
11 mei: Open Nederlands Kampioenschap Kaaibakken bij Wel Wait
Diamanten bruidspaar Zijlstra viert feest
Gezond, lekker en gratis thuisbezorgd door Maaltijdservice Oosterlengte
Echtpaar De Vries viert 60-jarig huwelijksjubileum
25 april: Kom fysiotherapeute Inge Lenting uitzwaaien; ze gaat met pensioen!
20 april: Officiële opening showroom Old Ambt Meubelen in Oude Pekela
Nij Begun de goudpot aan het einde van de regenboog?
20 april: Kledingbeurs voor de minima aan Holland Marsh 17D Nieuwe Pekela
Sponsor Vera uit Nieuwe Pekela om te bouwen aan verandering in Rwanda!
21 april: Grunneger dainst in Hervormde kerk Nieuwe Pekela
12 en 13 juli Rock-On Outdoor Festival in het Boekhovenpark Nieuwe Pekela
Expositie 'Bruggen in beeld' in winkelcentrum de Helling
Organisatie klaar voor 3e Roegbainder wandeltocht
Auto brandt volledig uit aan Thorbeckelaan Oude Pekela
Nieuwe pand van Siefkes Vastgoed met een feestelijke knal officieel geopend
Vier teams strijden tegen elkaar tijdens 1e editie van slag om Pekels Goud
VAN HARTE: Aletta Bont is 33 geworden
Pekela staat er goed op bij gebruikers van Wmo

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

13ft168s2ac1qap2dp6stivbj7