Omgevingsvergunning voor Smurift Kappa Solid Board B.V.

Geplaatst: maandag 21 april 2014 om 22:30 | Views: 6216

OUDE PEKELA - De overheid maakt regelmatig nieuwsitems, aankondigingen van (informatie)bijeenkomsten, bouwvergunningen, kapvergunningen en nog vele andere zaken bekend. Aan Smurfit Kappa Solid Board aan de W.H. Bosgrastraat 82 te Oude Pekela is een omgevingsvergunning verleend.

Provincie

  1. Omgevingsvergunning voor Smurift Kappa Solid Board B.V. locatie KM4

    Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Verleende omgevingsvergunning aan Smurfit Kappa Solid Board B.V. Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend: Bedrijf: Smurfit Kappa Solid Board B.V. - locatie KM4 Locatie: W.H. Bosgrastraat 82 te Oude Pekela Betreft: Productiebedrijf massiefkarton Terinzagelegging De beschikkingen (Wabo en Ww) met de daarbij behorende stukken (waaronder de aanvraag) liggen met ingang van 21 april 2014 tot en met 2 juni 2014 ter inzage in het gemeentehuis te Oude Pekela. Tevens liggen de stukken gedurende deze periode elke werkdag tijdens kantooruren ter inzage in het provinciehuis Groningen. Hiervoor dient u zich te melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat 4 te Groningen. Deze stukken kunnen ook worden ingezien opwww.provinciegroningen.nl. De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking gewijzigd. Beroep Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door: • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking. • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking. • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking. • degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Groningen, Postbus 781, 9700 AT Groningen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Groningen, Postbus 781, 9700 AT Groningen.

    Bekendmakingtype: omgevingsvergunning

    Uitgever: Provincie Groningen

    Locatie: Oude Pekela,W.H. Bosgrastraat

    Publicatiedatum: 2014-04-21

    http://www.provinciegroningen.nl/actueel/bekendmakingen/detail/_bekendmaking/toon/bericht/2213/

  2. Omgevingsvergunning voor Smurfit Kappa Solid Board B.V. locatie KM4

    Gedeputeerde Staten van Groningen maken bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:  Bedrijf: Smurfit Kappa Solid Board B.V. - locatie KM4 Locatie: W.H. Bosgrastraat 82 te Oude PekelaBetreft: Productiebedrijf massiefkarton Terinzagelegging De beschikkingen (Wabo en Ww) met de daarbij behorende stukken (waaronder de aanvraag) liggen met ingang van 21 april 2014 tot en met 2 juni 2014 ter inzage in het gemeentehuis te Oude Pekela. Tevens liggen de stukken gedurende deze periode elke werkdag tijdens kantooruren ter inzage in het provinciehuis Groningen. Wilt u zich melden bij de balie, ingang Sint Jansstraat 4 te Groningen?   De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking gewijzigd. Beroep Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door: degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen deontwerpbeschikking.de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Groningen, Postbus 781, 9700 AT Groningen. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Groningen, Postbus 781, 9700 AT Groningen.

    Bekendmakingtype: omgevingsvergunning

    Uitgever: Provincie Groningen

    Locatie: Oude Pekela,W.H. Bosgrastraat

    Publicatiedatum: 2014-04-21

    http://www.provinciegroningen.nl/actueel/bekendmakingen/detail/_bekendmaking/toon/bericht/omgevingsvergunning-voor-smurfit-kappa-solid-board-bv-locatie-km4/

Eerder verschenen:

Pekelders tonen hun geschilderde bruggen in winkelcentrum de Helling
Roegbainders glorieuze winnaar van Strijd om Pekels Goud
Muzikanten Excelsior trotseren kou tijdens buitenconcertjes
Kabelbaan, heksentoren of het zandhuis met tafel en kraan?
11 mei: Open Nederlands Kampioenschap Kaaibakken bij Wel Wait
Diamanten bruidspaar Zijlstra viert feest
Gezond, lekker en gratis thuisbezorgd door Maaltijdservice Oosterlengte
Echtpaar De Vries viert 60-jarig huwelijksjubileum
25 april: Kom fysiotherapeute Inge Lenting uitzwaaien; ze gaat met pensioen!
20 april: Officiële opening showroom Old Ambt Meubelen in Oude Pekela
Nij Begun de goudpot aan het einde van de regenboog?
20 april: Kledingbeurs voor de minima aan Holland Marsh 17D Nieuwe Pekela
Sponsor Vera uit Nieuwe Pekela om te bouwen aan verandering in Rwanda!
21 april: Grunneger dainst in Hervormde kerk Nieuwe Pekela
12 en 13 juli Rock-On Outdoor Festival in het Boekhovenpark Nieuwe Pekela
Expositie 'Bruggen in beeld' in winkelcentrum de Helling
Organisatie klaar voor 3e Roegbainder wandeltocht
Auto brandt volledig uit aan Thorbeckelaan Oude Pekela
Nieuwe pand van Siefkes Vastgoed met een feestelijke knal officieel geopend
Vier teams strijden tegen elkaar tijdens 1e editie van slag om Pekels Goud

Reageren

Reacties lezen en schrijven is bij dit artikel niet mogelijk. U heeft geen [MijnPP-account].

5tndh3cus8ed9u1t3lqnbargo2