WSS verliest een punt in de strijd om het kampioenschap

Geplaatst: zondag 20 april 2014 om 20:30 | Views: 4187

Auteur: Andry Hoving

OUDE PEKELA - De 1e helft van WSS tegen Dio zondagmiddag was niet een hele goede helft en we hadden het lastig. Het 1e aanvalsvak wist nog vrij snel op 2 - 0 te komen, maar daarna ging het moeilijker met het scoren. We hadden kansen genoeg, maar toch wisten we niet af te ronden.

Naarmate de 1e helft vorderde werd het wat slordiger en leden we teveel balverlies waardoor Dio bij kon blijven. We eindigden op 6 - 6 deze eerste helft.

In de rust was de boodschap duidelijk. Meer rust, beter positiespel en scoren.

In de 2e helft was het in de beginfase echter Dio die goed uit de startblokken kwam en wij liepen er wat achteraan. We wisten in het 1e aanvalsvak wat duidelijkere lijnen neer te zetten en het scoren begon te lopen. Ook in het 2e aanvalsvak werd het beter opgezet en na een 9 - 11 achterstand wisten we ons nog op gelijke hoogte te knokken. Na nog 2x voor te hebben gestaan was het Dio die de 16 - 16 eindstand op het scorebord zette. Gezien de wedstrijd een terechte uitslag, maar gezien wat wij kunnen en dan vervolgens laten zien helaas een kleine teleurstelling. We moeten de 3 resterende wedstrijden winnen!